Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Nem a Samsung feliratról van szó, ezt már ezerszer hangsúlyoztam. Nekem kell a megbízható szoftvertámogatás, és az európai (nem magyar, meg Józsi bácsi gsm boltos) garancia. Magyarországon vettem, de ha elromlik, akkor bármelyik angliai Samsung üzletbe bevihetem, és javítják, illetve csere telefont is kapok. Ezt melyik szürkeimportos kínaival tudnám megtenni?
-
AusWolf
őstag
Így van. Nem kell a telefont lehúzni, meg fanboy terméknek nevezni az 1 giga ram miatt. Én sem fanboyságból vettem. Sok márkát kipróbáltam már, pl. a Sony Ericsson (akkor még így hívták) Xperia mini pro az egyik kedvencem volt. 5 évig használtam.

Ráadásul szerintem egyáltalán nem túlárazott. Nyilván egy power usernek, aki nem lát tovább a processzormagoknál meg a ramnál, annak az, de én nem az a fajta ember vagyok, aki megveszi 40 ezerért a gagyi kínai műanyag szemetet nyolcmillió cpu maggal, meg 6 giga rammal. Számomra megéri a plusz kiadást az igényes fém kivitel, és a megbízható garancia. Ezt a cikkben is hangsúlyoztam, és ebben szerintem nincs semmi rossz.
-
AusWolf
őstag
Próbáltam, gond nélkül ment.
Lehet, hogy az enyém nincs annyira belakva, vagy nem tudom. Szeretek ügyelni rá, hogy ne legyen több app telepítve, mint amennyire tényleg szükségem van. Így nekem elég az 1 GB ram. Ezért is írtam, hogy mindennapi használat során. Nyilván nem ajánlanám a telefont egy olyan embernek, aki okostelefonon éli a fél életét. -
AusWolf
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A cikk írásakor még Lebarát használtam, de mivel sehogy sem sikerült feltöltenem, így gyorsan lecseréltem O2-re. Viszont a jobb mobilnet opciók miatt hamarosan ez is cserélve lesz Three-re.

(#1) Armagedown, (#6) Dealer95: Hát ez az, hogy nem akartam sem kínai telefonnal, sem ROM cserével, sem semmilyen egyéb házi sufnituninggal erőlködni. Egy telefont akartam, ami a 0. perctől kezdve megbízhatóan működik, és pont ezt kaptam.
A Samsungnál van hozzá szoftvertámogatás, meg 2 éves európai garancia, ami nekem lényeges szempont, mivel most éppen Angliában vagyok.(#2) Csapoati: Én nem érzem, hogy hazavágná. Ezelőtt egy Galaxy Xcover 3-am volt másfél gigával. Mindkettő pikkpakk teszi a dolgát, nincs lassulás, vagy fagyás.
(#24) Kroni1: Egyetértek. Nekem is max. 4,5" fér bele a képbe. Kár, hogy nincs S7 mini.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest