Ez érdekesnek ígérkezik, várom !
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Algieba:] Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [bambano:] Bambanő háza tája
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
senior tag
Így van, én is várom nagyon.
zoo8800
veterán
400 játék, nem semmi
rip and tear, until it is done
Viktor77
titán
"Mellékszál, hogy használós gépnek így kénytelen voltam újat venni, ami egy AM5-ös Ryzen lett, de fejlett gyártástechnológia ide vagy oda, szinte meghűthetetlen."
Ez nem Ryzen probléma. Kisebb csíkszél, kisebb hőátadó felület, ahonnan el kéne vezetni a hőt. Újabb Intelnél is ez van, és ez csak rosszabb lesz, ahogy fejlődünk.
Csinálni kell. Kész. Pont.
Fred23
nagyúr
Bírni fogom, ha nyár végén én leszek majd a wellnessben az egyetlen kockás hasú 40 fölötti, aki izgatottan olvassa ezt a cikket.
Tudom, hogy az Intel még rosszabb ezen a téren, azért is lett végül AMD. Csak elég zavaró, hogy a batár nagy BeQuiet Dark Rock Pro 4 hűtővel az i7-9700 néma volt, ez az AMD meg a legkisebb terhelésre felbőgeti, pedig ez is csak 8 mag (7700x) és az órajele se olyan extrém mértékben magasabb.
Ha kreatív címadásra vágysz, akkor a javaslatom: Mindörökké GPU
Köszi, ezt fontolóra veszem
Közben ma megjött a bejegyzésben látható X1900XT ellenfele is, és az már a random lefuttatott néhány mérésből kiderült, hogy az időtállósági teszt tartogatni fog néhány meglepetést Viszont döbbenetes, hogy a 7900GTX mennyivel élhetőbb kártya, már ami a hűtés hangerejét illeti, ugyanis néma csendben teszi a dolgát. Az X1900XT meg kétféle ventifordulatot ismer: kicsit hangos és nagyon hangos, de mindkét esetben a motor hangszíne felettébb irritáló.
Lehet mégis kénytelen leszek win7-et használni a dx9-es kártyákhoz, mert ennek a 7900GTX-nek érdekes módon több probléma van a driverével win10 alatt, pedig újabb, mint a Radeoné
F.B.I.
veterán
van itthon egy 4870 X2 ha érdekel, oda tudom adni, csak itt áll a szekrényben.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Köszi, de SLI/CF rendszer most nem fog szerepelni, azokkal egy életre elegendő szívást megtapasztaltam már egy korábbi cikkemben
De ha úgy értetted, hoyg eladnád, mert neked már felesleges, akkor gyűjteménybe viszont érdekelne a kártya.
[ Szerkesztve ]
bejegyzés GPU-k mindörökké
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen7 8845HS/32GB/1 TB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciális
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS165Hz/Ryzen7 7735HS/16GB/512GB SSD/RTX 4070 8GB/NoOS/Garanciális
- iMac 17,1 27" 5K Late 2015 Core i5 -6700K 4.0 32GB RAM/ 256GB SSD Radeon R9 M395/2 ÜZLETBŐL 27% ÁFA
- Lenovo Legion 16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen5 7640HS /1TB SSD/16GB/RTX 4060/ NoOs/Garanciális
- Apple iMac 17,1 27" 5K Late 2015 i7 -6700K 4.0 16GB RAM/1TB Fusion Drive Radeon R9 M395/2G ÜZLETBŐL