- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak hogy ertsd miert es hogyan tortent ez velem elmondom, hogy egy hajos cegnek dolgozom egy nagyon jo pozicioban, alltalaban 6-8 honapig uton vagyok, szoval nincs arra idom, hogy napi szinten tartsam a tudasom. Egy szamtech sulit vegeztem 10 eve de az mar nem most volt....
Nem vagyok egy tudatlan barom, csak meglattam valamit, megtetszett, azt mondtak jo es megvettem.
Ha utolagosan atvaltom a dollart es elgondolkodom azon, hogy forintban mennyit vertem el ra a siras kerulget es ha itthon elnek ezt biztosan nem engedhetnem meg magamnak, de igy max olyan erzesem volt amikor kifizettem mint ha lett volna egy jo hetvegem......
A lenyeg pedig csak az, hogy leirtam miket probaltam es mi nem tetszett ennyi.....
Lehet mas teljesen boldog a laptopjaval, bar eleg sokan hirdetik oket hardverapron "asztali gepre cserelnem" opcioval. Szoval biztos vagyok nem en vagyok az egyetlen aki nem nem volt elegedett, csak en voltam az aki le is irta. -
Feruendios
tag
A "Gamer" notebook leginkább az erős, de nem válalati Notebook kategória manapság, tehát ha Core i7 gép kell valami diszkrét videó kártyával de nincs rá 2000$-od akkor valamelyik Gamer Notit fogod venni.
(Mire kell a Core i7, Apache, Mysql, VM és még szeretnéd ha evilági életedben lefutna egy compile Visual Studióban) -
pulyka jocó
senior tag
Fps-játékosok miért ne jászhatnának konzolon?
Nem szeretem azt a hisztit, amikor irják hogy konzolon nem lehet fps-t játszani... De, igenis lehet, megkell nézni pl az ujabb BF játékokkal hányan játszanak konzolon, coddal is nagyon sokan játszanak konzolon, overwatch, doom stb... ha senki nem akarna konzolon fps-el játszani akkor nem adnának ki rájuk ilyen stilusu játékot.
Nem vitakeltés miatt irtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bittorrent topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged