- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak hogy ertsd miert es hogyan tortent ez velem elmondom, hogy egy hajos cegnek dolgozom egy nagyon jo pozicioban, alltalaban 6-8 honapig uton vagyok, szoval nincs arra idom, hogy napi szinten tartsam a tudasom. Egy szamtech sulit vegeztem 10 eve de az mar nem most volt....
Nem vagyok egy tudatlan barom, csak meglattam valamit, megtetszett, azt mondtak jo es megvettem.
Ha utolagosan atvaltom a dollart es elgondolkodom azon, hogy forintban mennyit vertem el ra a siras kerulget es ha itthon elnek ezt biztosan nem engedhetnem meg magamnak, de igy max olyan erzesem volt amikor kifizettem mint ha lett volna egy jo hetvegem......
A lenyeg pedig csak az, hogy leirtam miket probaltam es mi nem tetszett ennyi.....
Lehet mas teljesen boldog a laptopjaval, bar eleg sokan hirdetik oket hardverapron "asztali gepre cserelnem" opcioval. Szoval biztos vagyok nem en vagyok az egyetlen aki nem nem volt elegedett, csak en voltam az aki le is irta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest