- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
One day konzolvásárlás, mint újonnan autót venni... Kibontod, és az ár ~30%-a ki is röppent az ablakon, ha esetleg nem tetszene. Az áradozás pedig egyébként (most nem csak a gamer laptop témakörről van szó) minden termék saját topikjára jellemző, ez csalóka tud lenni, akár telefon, akár gépalkatrész, akár bármi más vásárlása esetén. Erre csak azt lehet mondani, hogy nem szabad azonnal felszállni a hype-vonatra fórumos hozzászólások alapján (pár napja/hete valami telefonos témában valaki ki is volt akadva ezen).
pulyka jocó (#8): ELsőnek megjegyezném, hogy konzolpárti vagyok, világ életemben egy (PSP) vagy két (PS3) analóg stickkel irányítottam szinte mindent. Nagy ritkán CoD-ozok is konzolon haverokkal, ott elvagyok, az szórakoztat. Ugyanakkor most nemrég volt szerencsém pár meccs erejéig Overwatchozni PS4-en, majd PC-n is, és eddig nem értettem, hogy miért mondják sokan, hogy FPS-re PC kell, de most megértettem (természetesen mindez csak a kompetitív masszív multiplayer FPS-ekre igaz, story-telling/single-player FPS-ek természetesen ugyanúgy élvezhetőek konzolon, mint PC-n), mert teljesen más fokozaton pörög a két platformon egy meccs. Bizonyára hozzá lehet szokni, és kontrollerrel is lehet egyszerre műtéti pontossággal és hihetetlen sebességgel szedni az ellenfeleket (például nem árt a megfelelő érzékenységet beállítani, ami lehet, hogy elmaradt nekem), de az egér+billentyűzet már a kezdettől fogva kézreáll (mondom, annak ellenére, hogy konzolos játékos vagyok), és sikerélményt okoz. Ez mind persze csak magánvélemény.
Feruendios (#9): Igen, ebben igazad van, van olyan ismerősöm, aki Matlabhoz vett 17"-os Alienware gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest