- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Természetesen nem az én dolgom, de mi lett volna, ha beleolvasol egy konzolos/gamer laptopos fórumba, és 10 perc után rájössz, hogy neked nem erre van szükséged? 1,3 milliót spóroltál volna a bejegyzésben leírtak alapján.
A konzol nem mindenkinek felel meg (FPS/RTS/MOBA-játékosoknak egyből kilőve), a gamer laptopok pedig mindig is a parasztvakítás csúcsát jelképezték az én szememben: Fekete ház, piros/kék led-csíkokkal, papíron brutál hardver, csak közben játékkal legfeljebb egy órás üzemidő, és melegedési problémák. Persze minden a vásárlói igények kérdése, de egy gamer laptop szerintem csak egy nagyon szűk rétegnek felel meg teljes mértékben, a nagy többség, ha ilyet választ, súlyos kompromisszumokat kell kötnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest