Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Aktiviti
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
One day konzolvásárlás, mint újonnan autót venni... Kibontod, és az ár ~30%-a ki is röppent az ablakon, ha esetleg nem tetszene. Az áradozás pedig egyébként (most nem csak a gamer laptop témakörről van szó) minden termék saját topikjára jellemző, ez csalóka tud lenni, akár telefon, akár gépalkatrész, akár bármi más vásárlása esetén. Erre csak azt lehet mondani, hogy nem szabad azonnal felszállni a hype-vonatra fórumos hozzászólások alapján (pár napja/hete valami telefonos témában valaki ki is volt akadva ezen).
pulyka jocó (#8): ELsőnek megjegyezném, hogy konzolpárti vagyok, világ életemben egy (PSP) vagy két (PS3) analóg stickkel irányítottam szinte mindent. Nagy ritkán CoD-ozok is konzolon haverokkal, ott elvagyok, az szórakoztat. Ugyanakkor most nemrég volt szerencsém pár meccs erejéig Overwatchozni PS4-en, majd PC-n is, és eddig nem értettem, hogy miért mondják sokan, hogy FPS-re PC kell, de most megértettem (természetesen mindez csak a kompetitív masszív multiplayer FPS-ekre igaz, story-telling/single-player FPS-ek természetesen ugyanúgy élvezhetőek konzolon, mint PC-n), mert teljesen más fokozaton pörög a két platformon egy meccs. Bizonyára hozzá lehet szokni, és kontrollerrel is lehet egyszerre műtéti pontossággal és hihetetlen sebességgel szedni az ellenfeleket (például nem árt a megfelelő érzékenységet beállítani, ami lehet, hogy elmaradt nekem), de az egér+billentyűzet már a kezdettől fogva kézreáll (mondom, annak ellenére, hogy konzolos játékos vagyok), és sikerélményt okoz. Ez mind persze csak magánvélemény.
Feruendios (#9): Igen, ebben igazad van, van olyan ismerősöm, aki Matlabhoz vett 17"-os Alienware gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Asztali PC , i5 9500T , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi