- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Mert egy normális minőségű, árnyékolt x16-os riser kábel baromi drága. A 90°-os merev PCB már egy fokkal olcsóbb, de az is eléggé megdobja a költségeket.
$90 pl, egy filléres ebayes darabbal szemben:
https://www.digikey.com/product-detail/en/3m/8KC3-0726-0250/3M12028-ND/3641402Találtam tesztet is:
http://www.overclock.net/t/1427731/pci-express-extender-cables-benchmarkedDuliee
Közben agyonszerkesztettem már.
A teszt végén leírt zavarás mennyire lehet valós? -
kovaszoskeny
aktív tag
"
Ráadásul egy PC-hez képest.... hááát... nem tudom... szerintem sokkal körülményesebb egy androidos TV-dobozt asználni."
Ebből látszik,hogy soha nem használtál különben nem írtál volna ilyet...
Mi a körülményes könyörgöm?...
Pontosan erre vannak kitalálva a jóminőségű droidos boxok amire a a cikkíro keresi.
Kényelmes gyors tartalomfogyasztás ..."Androidos játékokkal meg inkább ne traktáljuk a gyerekeket, a sok százezer (millió?) közül alig akad normális, minőségi játék, ami nem az azonnali kielégülésre-jutalmazásra és idegbajos csilli-villi túlszínezett képi világraépíti a játékélményét.
Ami normálisabb játék van, az meg sokszor régi PC-s játékok portja vagy butítása."
Jót nevettem..Szóval a 60+os nagyinak meg a 8 éves nem felel meg egy Jade Empire,NOVA.KOTOR,GTA,,stb .Millio más tök jó játék nem nekik 4Kban kell a COD..MUHAHAHAH írj még remekül szórakozok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest