- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
a piros az csajos! nekem fekete van, és az is olcsóbb volt, mert azt is te szerezted
én a hangzással kapcsolatban pontosan azért nem írtam, mert azon aztán a végtelenségig el lehet vitatkozni, hogy ki milyennek hallja. ugyanakkor annyi biztos, hogy cx55/95-re visszaállni rendkívül kiábrándító az Atrio után. sosem gondoltam volna, hogy valaha ennyire szarnak fogom hallani ezt a két (árkategóriájában méltán népszerű) típust, de most ez a helyzet. (EQ-t a cx300 óta semmihez nem használok, így az ilyesmi nem befolyásol a véleményalkotásban).
-
bwoay
nagyúr
kurva gagyi a külső, ez tény
és ha 200 dollárt költ rá az ember, akkor azért talán szempont az is, hogyan néz ki. engem nem zavar, a hangja bőven kárpótol, de amit most legutóbb vettem "játszósnak", az egy 17 rugós beyerdynamic, és nagyságrendekkel igényesebben néz ki
-
bwoay
nagyúr
ha ez ponti fülese (amire fel mernék tenni egy tisztességes összeget), akkor tegyük hozzá: a vételára emlékeim szerint 120 USD volt. Természetesen a bolti 200-as ár az valós, csak mindjárt más megvilágítást ad a dolognak az, hogy jóval olcsóbban jutott hozzá a gazdája.
ami a gyári tartozék szivacsokat és szilikondugókat illeti: szarok a képen látható Shure bogyóhoz képest, és a fórumokban található vélemények szerint nem is szól velük olyan jól az Atrio, mint utóbbival.
a kábel valóban merev, ez hidegben marhára nem jön jól, plusz vegyük hozzá azt, hogy 0 fok alatt a szivacs is hajlamos merevre fagyni
, ez nem segít a behelyezésnél. itt említeném meg viszont, hogy némi gyakorlattal nem bonyolult bedugni a fülbe, mint a sima szilikondugós társait, de azoknál ugye nagyságrendekkel jobban szigetel.
ennyit tudnék még hozzátenni a színvonalas íráshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest