Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
#90088192 #10 üzenetére
Igy mar jartam egy regi Toyota Hiace-szel. Egyetem alatt nyaron acsokkal dolgoztam, elkuldtek anyagert Budaorsre, valahol a Tesco elott elvettem a gazt az auto ment tovabb. Aztan lattam, hogy oriasi fustfelho mogottem. Felrealltam, de leallitani nem lehetett, mar nem emlekszem a vegere, de gondolom betettem valamelyik fokozatba es lefullasztottam. Le nem egett es sajat labon ment haza. Miutan felvettem vele az anyagot.
zozo1414
Ezt akartuk mi is, de a szerelo is meg a diler is azt mondta, hogy "olyan kar lenne erte" mert ez igy szep. Pedig lehet ez lesz. -
futo001
senior tag
Jó meglátás, lehet valahogy bele kéne tennem a hirdetésbe, hogy nem boyracer a tulajdonos. Erre gyorsan kitalálok valami nem bántó leírást (mert akárhogy nézzük a boyracer a célcsoport leginkább).
-
futo001
senior tag
Nem, ez a láncszakadós. De új a vezérlés, nincs benne 5000km se. A gyulladás sem gond ha tudod, hogy számítani kell rá, csak legyen mindig szalonna és nyárs a csomagtartóban.
Amúgy érdekességként, a Volvo D3 és D4 motorjában is van egy gyenge hajlam önhamvasztásra.
Itt elég sok nem M BMW-n van gyárilag is az M, gondolom ezért is tolta fel rá az előző tulaj. Írek imádják a külsőségeket. Előbb rendel extra küszöböt mint ülésfűtést. De leginkább nem is rendelnek extrákat.
Köszi az észrevételt, ez mégegy strigula az átalakítás mellett, mint ok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma szembejött velem a Totalcar egyik cikke: "Kereskedő: így rontod az esélyeidet autóeladáskor". Egyből...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest