Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Crystalheart

őstag

válasz euforia #120 üzenetére

Magamat idézem: "aki volt már hasonló helyzetben úgymond, mást úgysem mondhat, mint amit akárki"

:) Ergo ebben az esetben tanácstalan vagyok, mint már leírtam, nem is vagyok szakértő (pszichológus, terapeuta stb.), és nem is vagyok a cikkíró helyében. Mivel azonban ez egy ilyen helyzet, más sem tud jobbat - sajnos. :( Ha a testvére nem képes uralkodni magán, akkor hasztalan próbálná meg lebeszélni róla, lehet, hogy méginkább elmerülne...

De sokszor van egy pont, mikor az illetőnek elege lesz az egészből, és le akarna állni, csak nem tud. Ilyennel már volt dolgom, egyik osztálytársam. Ilyenkor mindig jól jön, ha nem hagyja el mindenki (teljesen), és van, aki legalább szóban támogatást nyújthat. Az is jó, ha a szülők tudnak segíteni, azért őket csak tiszteli a legtöbb ember.

Hatalom, perszehogy - úgy lehet a legtöbb emberen segíteni, ha hatalmunk van, nem ha kimegyünk önkéntesnek valami szeretetszolgálatba :) Bár az sem lebecsülendő, de aki bevállalja a kockázatot (pl megölhetik, túszul ejthetik, utálhatják rengetegen), az miért ne? :)

Új hozzászólás Aktív témák