- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
packdiler
tag
Nekem 27" Full hd lg Monitor-tv ketyereg.
Fontos a hd filmek miatt ps3 miatt is ... -
envy06
tag
LG W2363V-WF
-
Peethy
őstag
Vitatkoznék veled. Minél nagyobb képátlóhoz adunk hozzá egy plusz col-t, annál inkább igaz, hogy exponenciálisan növekszik a kijelző területe (azaz a mérete). Ezért van az, hogy bár ugyanannyi col-al növeled meg 13 és 17 col között, mégis sokkal kisebb lesz a különbség, mint 20 és 24 col között (számításaim szerint legalábbis arányaiban nagyobb a területnövekedés, mint az átmérő növekedése). Szóval szerintem igenis számít
Egyébként meg az LG tetszik, de az ára.. ennyiért el tudnék képzelni jobbat is. Én kezdem unni ezt a gamerhülyeséget.
-
madgie
titán
Kicsit több, mert az átlag 22" Full HD TN paneles cucc igazából 21.5", a 23" meg pont 23". Ez még mindig csak olyan 3,5-4 centi különbség, de hidd el, sokat számít, az öcsémnek 21.5"-es BenQ-ja van, nekem 23"-as NEC, mindkettő full HD, de látható és érezhető a különbség. A 21.5"-esnél tényleg határeset már a pixelméret, bár engem az sem zavar.
-
Srodney
senior tag
nah ez aztán méretváltozás: nagyobb lett 2,54cm-rel(1hüvelyk vagy col=2.54cm)
-
Flashback
addikt
Szia
TV grafikával dolgozom. A szerkesztő program igényli a min 720-as felbontást. Most egy 22", 2ms-os Asust használok, "utánhúzás" itt nem megengedett.
Élesben pedig egy 23" fullhd-s Samsungal dolgozom, itt is elég lenne a 720 de nagyon sok softvert kell futtatnom így kell a nagy hely. És a másik óriási előnye a mérete: 23" könnyen pakolható, viszonylag kis helyen elfér. Az én szemem bírja a nagy felbontást, ez meg szerintem egyén kérdése.
üdvprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
madgie
titán
Az nem divatbuziság, ha valaki olyan programokkal dolgozik, ahol adott egy pár eszköztár és azt szeretné, ha ezen eszköztárak minél kevesebb helyet foglaljanak el, így több hasznos hely maradjon az összterületből. Példák? Videovágás, képszerkesztés, stb. Nem, ne ajánljátok a kétmonitoros megoldást, nekem az nem jött be.
-
aktív tag
22-es méretben még az 1680*1050 felbontás is szemkifolyós volt. a ctrl+ persze segít valamennyit, csak akkor meg mire ez a nagy felbontás. 1920*1080 még a 32-es tv-men is kicsi nekem, ezen is ctrl+-ozok.
ez ilyen divatbuziság, hogy mindent full hd-ra kell kiadni. a másik meg, hogy tn panelest akkor sem vennék már ha tényleg 7000 HUF lenne.Peace is a lie, there is only passion...
-
Findzs
addikt
lg jöhet
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
nuendo
tag
Teccik ez az új LG
-
M@cika
őstag
Igazából miért nem lehet egy USB-s tv tunert bepasszírozni a moncsi szélén levő aljzatba és kész is a TV jóval olcsóbban. Bár asszem az olcsóbb moncsikon nincs USB, meg aztán aligha kezelnék a tunert benne. -legalábbis asszem a döntő többség csak gagyi képeket tud vetíteni az usb-ről. De majd a naprakészek megcáfolnak. :-))
Nasit a kis fehér medvének!
-
misx
senior tag
Ezek már majdnem TV-k. De komolyan láttam már öreg néninél is 22-es tuneres monitort, Digi TV-re kötve.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz csabika0001 #1 üzenetére
25 euroért én is veszek egyet de akár többet is
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.
-
madgie
titán
válasz Lotusomega #12 üzenetére
Érdekes, anno a 17", 1280*1024-esekre senki nem mondta, hogy szemkifolyós, pedig koppra ugyanekkorák voltak rajta a pixelek
-
shteer
titán
válasz Lotusomega #12 üzenetére
mitől lenne szemkifolyós egy 16:9 képarányú monitoron?
szerintem jónak tűnik..
-
Lotusomega
senior tag
Asus ronda, LG szép, az áruk pedig indokolatlanul magas. Kb ennyi
Szerk: Ja és 23"on felesleges a fullhd szvsz, szemkifolyós dolog.
[ Szerkesztve ]
-
hhx
tag
válasz Don't Panic #8 üzenetére
-
lujó55
addikt
Sosem volt Asus megjelenítőm, de Isten tudja, ez valamiért nagyon tetszik nekem. És az ára...
-
hhx
tag
Ebben az LG-ben mi az újdonság? Lévén, hogy nekem is W2363V pihen az asztalon, és 58e Forintért vettem.
-
törölt tag
"az igényesebb vásárlók minden bizonnyal átlépik a jelenleg hódító 22 colos megjelenítők határait"
Vagy inkább a TN panelek határait lépik át.
De látom vótmá'!
[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
válasz csabika0001 #1 üzenetére
Gondolom inkább 250EUR. Az kb reális.
-
Sicilian
addikt
Ejj, ez a Lg nagyon nem tetszik
nothing is true everything is permitted..
-
csabika0001
senior tag
"Az Asus ML238H már elérhető az európai üzletekben, az árazása 25 euró körül alakul."
Nem lett ez elírva 7000Ft ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell Alienware AW2518HF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest