- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Fujitsu Siemens Li 1705 típusú laptopba keresek a lehető legnagyobb teljesítményű Intel Core 2 Duo laptop processzort amit még tud kezelni azaz elbír a gép.
Sok weboldalt végignéztem már de mindegyiken más és más a maximum beletehető proci.
A legtöbb helyen a T2250 szerepel de vannak oldalak ahol a T2450 a határ. De más típusúakat is láttam már. Passz...
A jelenlegi proci 1.6ghz celeron M 520 533mhz
2ghz alatt 3000ft; 2ghz-tól 4000ft-ot szánok max.By Beethoven
-
peter077
aktív tag
win 7 drivereket keresek ilyen típusú lapihoz.
win 7 alatt az "fn" billentyűket hogyan lehet működésbe hozni? -
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Tudom ide már régen nem írt senki,de ha valaki mégis figyelné ezt a topikot,megírhatná hogy a celeronos m 520 típusú laptopba rakható-e második memóriamodul?
Kösz. -
Enemy
aktív tag
up
-
Enemy
aktív tag
Keresek FSC amilo li1705 müködőképes alaplapot reális áron
-
Enemy
aktív tag
up
-
krokodil67
csendes tag
Sziasztok.A segitségetekre lenne szükségem.Adva egy 1705-ös.Beindul de nincs kép.Az alábbit produkálja a nyomorult.4 csipogás egymás után majd kis szünet,csipogás majd még egy kis szünet és újra egy csipogás.Mivel nem értek ezen a nyelven,elmondaná valaki,hogy mit is jelent?Előre is köszönöm az útbaigazitásokat.
-
Potterky
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni Amilo LI 1705-ös géppel kapcsolatban.
Szeretnék venni egy kűlső vinyót,de nem tudom melyik fajta lenne jó a géphez.
Sata-s,2.5,vagy 3.5-ös,vagy IDE-s?? Vagy melyik?Köszönöm!!
-
PPetya19
csendes tag
vagy milyen procit lehet beletenni maximum?
Chipset info: VIA VN896 -
MaSzKa
senior tag
ezektől a típusoktól mindenki csak szabadulni akar
ismerős is vett ilyet
nagyon nincs vele megelégedve
optikai meghajtó nem igazán jó és az akksi egy katasztrófade megérdemli aki FS siemens-t vesz főleg akit hipermarketbe vesz ilyet
máshol ugyanennyiért sokkal jobb laptopot lehet venni
más nagyobb márkát és jobb terméktámogatással -
MolGabi
aktív tag
Amilo Li 1705-ös notebook-omat valószínű eladósorba állítom, mivel nem használom.
1GB Ram, 120 GB Hdd, ill. van hozzá egy plusz akksi is.
Szóval mennyit érhet ?
kösz
-
Amilo_Dani
csendes tag
Sziasztok!
A minap szomorúan tapasztaltam, hogy meghalt az optikai meghajtóm, kérdésem, hogy ehhez a típushoz, csak kifejezetten fujitsu-seimensbe való meghajtót lehet venni, vagy elvileg belemegy minden?!
Azért kérdem, mert ügye a DVD rom tálcájának fedőlapja (remélem érthetően fejeztem ki magam ;), felveszi a laptop formáját... Vagy minden laptop DVD-rom ilyen?Köszi!
-
kiskakas
senior tag
válasz
Rolandson #31 üzenetére
60-ert marha jo ar, ez uj,vagy hasznalt? En ujonnan vettem 62 bruttoert a legkisebb 1705-ot, 1.6-os proci, 512m ram.
Vista driverek vannak hivatalosan, XP driver packot pedig ki lehet googlezni gyorsan, minden megy vele frankon. A Wlan-t be kell kapcsolni Fn+F2-vel, mukodik, bar ugy veszem eszre,h 20-30 perc mulva megall az adatforgalom. Atheros 5005 minipci kartya van benne, most raktam fel uj drivert, meglatjuk,ezzel mit muvel.
A gep egyebkent alapokra, netre, office-ra nem rossz, ramot kell bele pakolni,sztem 2 gigat.
A vga 1giga ram mellett 256megat csip le, ezt a memoria meretet nem lehet biosbol szabalyozni2giga ddr2 meg 5300ft brutto kb, tehat nem penz.
Ami negativum,h csak 1db hangszoro van benne,tehat mono, illetve a gyari 2200mA akku szolidan 1 orat tud.. SMP-LMXXSS6 akkut erdemes hozza venni,ez 4400mA-s, ill a procit is
ki lehet cserelni vmilyen komolyabb intelre, ami tud speedstep-et. -
Rolandson
csendes tag
Szevasztok!
Ilyen laptop vásárlásán filózok, 60.000Ft-ért
Fujitsu siemens amilo Li 1705
Még 1 hónapig garis a gép, 1 éves.
intel celeron mobil proci M430 1730Mhz
1 GIGA ram (768) 256-ot hasznal a VGA (VIA CHROME)
120-as HDD, Wifis
laptop táskával, töltővel
+ajandek hp 3650 es nyomtató!!!!Kérdésem lenne,hogy az Xp hez v Vistához a driverek feltelepítésénél volt vmi gixer?
A filmek hogyan futnak rajta tökéletesen nézhető vagy akad... ?
Előre is köszi a válaszokat! -
localhost
Közösségépítő
Pontosítanád a gép paramétereit?
Az, hogy Li 1705 elég kevés, mizonyára Te is tudod és sokan tudjuk, hogy ilyen/olyan processzorral és ennyi/annyi hdd-vel meg ram-mai szerelten is kapható.
Kérek tipusszám mellett modellszámot -
localhost
Közösségépítő
Pontosítanád a gép paramétereit?
Az, hogy Li 1705 elég kevés, mizonyára Te is tudod és sokan tudjuk, hogy ilyen/olyan processzorral és ennyi/annyi hdd-vel meg ram-mai szerelten is kapható.
Kérek tipusszám mellett modellszámot -
Olcsi
senior tag
válasz
Sándor -P20- #25 üzenetére
Ejjj...ez bosszantó, de nézd a pozitív oldalát! Legalább meglett a megoldás!
-
Olcsi
senior tag
-
glacious
addikt
válasz
Sándor -P20- #20 üzenetére
Attól függ, XP alatt simán megy, más oprendszer alatt még nem próbáltam.
easylite: 441 pont 3dmark03-ban alapbeállításokkal, amúgy filmet nézni is tökéletes(igaz nálam akksiról nem lehet csak egy epizódot), a full HD meg se kottyan neki
-
Sándor -P20-
senior tag
Hi!
Valakinek sikerült már életet lehelni a Wlan részébe?
A lan, és a modem jó, de a Wlan az istennek sem talál hálzatot, míg az access pointom sem talál elérhető cuccost....
Szal nem tudom mitévő legyek...
Esetleg valami 5let? -
Olcsi
senior tag
Csak úgy mellékesen...ez a gép most a tecso-ban és osanban 99e ft.
-
glacious
addikt
Én úgy tudom, hogy 1Gb memória van benne egy modul formájában, amiből a vga vezérlő lekenyarít 256Mb-ot, valamint 2200-as akksival nekem csak egy órát bír üzemelni.
-
easylite
tag
Lehet h igazatok van h az ár magas, de ez alatt egy kisebb oti volt csak(64mb vga(int.), 512ram, celeron cpu).
Így hitellel viszont nem rossz vétel.Igaz h a media markt drágább de a hitelhez kell vmi jövedelemigazolás, és a cetelemhez volt papírunk ami ki is volt töltve úgyhogy hirtelen ez volt a lejobb megoldás.
Mien infokat írjak még róla?
mmo az mi?
-
sksporky
tag
Hát sztem elég lett volna ennyiért valami jobb minőségű gépet venni,más árúházakba,a média drága,de a hitel miatt megértem.Reméljük örömötöket lelitek benne.Tényleg anyukád mmo-zik
?
Kicsit lehetett volna részletesebb leírás a gépről,terveztem karácsonykor hogy beleugrok én is egy cerkás LI1705-be,de győzött a türelmem
Ja és programokkal végülis jó érte a 145k
-
DroneZ
aktív tag
ez az ár nagyon magas de nagyon.....
keresztanyuék vettek a lányuknak egy ilyen laptopot és 100.000 hufot kértek el érte. ha jól tudom akkor az elektro pontban vették, tehát még nem is vmelyik szolgáltatónál ahol egyébként is olcsóbb. tehát a 145-180e ft-os ár nagyon magas, bár tudni kell h a mediamarkt szinte mindenben drágább.
én egyszer akartam ott venni eredeti cod2-es játékot 16 forintért, holott a *bolti ára 12.000 ft volt. végül a netes rendelésnél maradtam ahol a legolcsóbb volt 9990.- + 1100 posta.
*bárhol máshol kivéve a mediamarktban.
-
Empire
tag
válasz
burgatshow #4 üzenetére
Az én HP notimban is 4400as van, és ha programozok akkor majdnem teljes 4 órát bír. Szintén Core Duo (1.73GHz), viszont Centrinos.
-
Zotya84
őstag
Azzal a két-három órával szerencséd van. mi eladtunk egy ugyanilyet egy kis terheléssel 25 perc körül kilövi magát. Kétszer volt akksicserén, most épp ott tartunk, hogy visszaveszi a nagyker teljes áron, és választunk helyette másikat.
-
Sh4rKy
senior tag
és mivel játszik anyuka?
-
easylite
tag
válasz
burgatshow #4 üzenetére
nem tudom h h csinálja de elmegy, de az akksijának még utánanézek, mert csak tippeltem h ekkora
-
burgatshow
veterán
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a búbánatba megy el 2-3 órát akksiról, amikor az én Toshiba notimban a te akksid kapacitásának duplája van (4400mAh), szintén Core Duo és ez megy el 2 órát (jó esetben).
-
paramedic
aktív tag
Az első képen a nővéred látható?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Előtörténet : Nem olyan régen (kb. 2 hete) megvettem az új gépemet (igaz h pc-t de...
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest