- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
Ha előtte órákig kuss van és nem inditok el, csak egy driver telepitőt, ami után úgyis újrainditom a rendszert, miért jutna eszembe (bárki eszébe) fülest előkotorni, csatlakoztatni, audio kimenetet váltogatni windowsban, mielőtt kiugrom a konyhába feltenni egy kávét? A gépem nem szokott önállóan magából hangokat kiadni, a driver telepitőim pedig nem szoktak áriázni. De ezentúl majd mindenképpen végigcsinálom a procedúrát, ha éjjel kell feltennem mondjuk egy egér, nyomtató, monitor, vagy raid vezérlő kártya drivert okés? Elvégre "ezért kell fülest használni". Hátha valamelyik driver installer szerenádba kezd (ja nem, csak ez az egy) Egyébkéntis van némitógomb.
-
5150
aktív tag
Pedig én azt imádtam. Nincs is jobb, mint mikor elinditod hajnal 2-kor a telepitőt és kimész kávét kreálni, mig kicsomagolja magát, erre egyszercsak felhangzik a TADAAAAAAM és kicsoszognak ketten álomittas szemekkel, hogy hello, ezt most igy komolyan gondoltad? Próbáljátok ki kurvajó!
-
NLZ
tag
>illetve a telepítő hangja némileg vissza lett véve
Egyáltalán minek kell zenélnie? Semmire se jó, csak hogy felrázza a gyanútlan felhasználót
-
Cyberboy42
senior tag
És azt javították hogy amikor alt+R -el lehozom a felületet játék közben, de az eltüntetéshez a mellékattintást választom, akkor a játékban azt hiszi hogy folyamat nyomo az R betűt?
cs:go-ban elég zavaró -
Duck663
őstag
Csak óvatosan ezzel a meghajtóval, én megjártam vele. A 19.12.1-es lehetett már csak utána telepíteni. Erről a karácsony előtt kapkodva kiadott újdonságcsodákról leszokhatnának már. Mindenki agyban már egészen máshol jár, ez pedig csak hibákat szül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya + Ingyen foxpost
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest