- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemen73
csendes tag
Sziasztok!
Segítsèget szeretnèk kèrni tőletek. Van egy samu note edge telefonom, ami olyan hibát produkál, amivel nem tudtam eddig megbírkózni.
A törtènet a következő, (illetve a hiba) ami egyik pillanatról a másikra jött elő: a telefont bekapcsolom majd használom nèhány percet, vagy akár egy órát is, majd minden figyeeztetès nèlkül kikapcsol. Bekapcsolni viszont már nem lehet csak akkor, ha az akkumlátort kiveszem ès legalább egy fèl órát így is hagyom. Ezek után kezdődik minden előről.
A kèrdèsem az lenne, hogy találkozott már valaki ezzel a hibával, vagy tudja valaki mi lehet a megoldás?
Szíves segítsègeteket előre is köszönöm.További szèp estèt
-
doooo
veterán
S5 is kapott.
-
B1T3
addikt
-
motown5l
senior tag
Szerintem semmi szukseg nincs a 7 re.Sot a 6 ra se lett volna szukseg,mert csak lassabb lett a telefon.En megfogadtam,hogy soha tobbet nem fogom feissiteni a telefonokat ami eppen van,mert csak tonkre vagjak vele.Nagyon belassulnak a telefonok tole.Peldanak emlithetem, Nexus 7 tabletet.Megkapta az android 5-ot,es elhalalozott a tablet.Semmi javitast nem kuldtek ra.Vissza kelett tenni a 4-es androidot.Most s7 edge keszulekem van.de arra se fogom felrakni a 7.et.Se a Note 4-emre.Ha kijon.
-
subaruwrc
félisten
hu meg ha.
ez egy hír samsung oldalon ? nagy kegyesen frissítenek valamit ? -
B1T3
addikt
Meg a Note 4 is. Jó lenne, ha még 7-es Android jönne rá, ha már 7-es Note nem jött a helyére.
De gyanús, hogy nem így lesz, elvégre betöltötte a kritikus 2 éves kort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest