Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
Én épp a mai napon hasonlóan.
4x128mb SD ramot tettem fel 1ft minimálár nélkül 600huf ajánlott levélként küldéssel.
A vevő ír hogy: a 4db sd ram pontos súlya 70,9gramm 1db normál méretű boríték súlya 4,3 gramm mondjuk belerakja egy zacskóba újabb 5 gramm!tehát összesen80,2gramm!A mai magyar Posta díjszabása a következő 100grammig nem elsőbségi posta ára 185ft+az ajánlott levél kérése további 240ftÍgy összesen a 425ft
Na egyből kiborult a bili: Saját felelősségre elküldöm sima borítékban 425huf-ért. De én mindíg úgy csomagolok hogy nem legyen baja a postán,ismerve az ott dolgozókat.
Megemlítettem a Vatera ügyfélszolgálatának hogy nem akarja elfogadni a postaköltséget ami az aukció indítása óta ki van írva.
Na ekkor jött a meglepetés: Fiókod ideiglenes korlátozás alá került!
Felhasználónevét a Vatera 72 órás ideiglenes korlátozás alá helyeztük a TeszVesz.hu és Vatera.hu oldalakon!
Mivel 600ft-os postai díj nincs a magyar posta díjszabásában így csomagolási költségnek vették a 175ft-ot ami tilos a vaterán.
Na most itt tartok: Ügyfélszolgálat: "A vásárlás pillanatában a terméklapon közölt feltételek lépnek érvénybe, így a vevőnek a feltüntetett postaköltséget el kell fogadnia."
Na erről ennyit, menjenek a kurv@ anyjukba,bezzeg mikor fizetni kell akkor az ember seggét kinyalják.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Először azzal kezdeném, hogy nem most kezdtem a vaterazast, régóta használom az oldalt.A felháborodást az váltotta ki,...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest