Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

Köszönöm a részletes, egyúttal lényegretörő tesztet! ;)

Nekem is az ilyen számítógépházak tetszenek, mert ez a rendkívül letisztult dizájn mindenhol jól mutat.
    A "belbecs" is kiváló, hiszen már a termék súlya is igen sokat elárul a felhasznált anyagok minőségéről.
    A jó szellőzés és a remek hangcsillapítás is nagyon jól hangzik.

Számomra az alábbi negatívumok tűntek fel:
    - A HDD keret nem hosszában, hanem keresztben helyezkedik el, és ez a merevlemez hűtése, valamint a számítógépház szellőzése szempontjából nem praktikus.

- A számítógépház tetején elhelyezett csatlakozók sem ideálisak, sem használat, sem a porosodás szempontjából. Bár ez talán a legkisebb negatívum.

- Én sokallom a ventilátorokat. Szerintem fent és az oldallapon felesleges elhelyezni ilyeneket, mert csak megbontják a szép dizájn formavilágát, ráadásul mindegyik szellőzőnyílás egy plusz, potenciális lehetőség a belső porosodásra. (Igen, még a szűrők ellenére is.)
    Ha legalább lehetne választani, ill. cserélni a fedlapot és az oldallapot...

Mindent összevetve tényleg nagyon szimpatikus, de még mindig keresem az ideális számítógépházat.

(Amelynek jellemzője a teljesen egyszerű, letisztult dizájn, jó zajcsillapítás, szellőzés egy első, egy hátsó és maximum egy alsó ventilátorral, hosszirányba befordítható HDD keret, minőségi alapanyagok, nagy súly, masszív kivitel.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés