Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Rendesen állnak hozzá egyelőre a dologhoz.
Tegnapelőtt visszavittem, akkor azt mondták, hogy a bal lencse közelebb van a szememhez, mint a jobb, az bezavarhat. Átállították, nem változott semmi. Most felküldik Budapestre a Zeisshoz.Biztos ki tudunk találni valamit, ami nekem megfelelő, hiszen én fél óra alatt több tízezer emberhez eljuttathatom az információ, ha inkorrektül kezelnék a helyzetet, és az nem épp jó reklám. De egyelőre maximálisan kedvesen állnak hozzám, és ha lezárult az ügy, akkor majd a nagy szemüveges témába leírom végig, valamint elmondom melyik optikáról van szó.
Bocsi az offért, én befejeztem.
-
szőröscica
addikt
Nekem egy CM Sileo 500-am van, meglehetősen halk.
Viszont ez a Define R3 komolyabb szerkezet, nagyon tetszik, hogy a cpu hűtő könnyen, az alaplap kivétele nélkül szerelhető benne, és a kábeleket is jobban el lehet rejteni. Külsőre viszont nem bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest