- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nekem az előző pecómban volt egy hasonló kép a falon
Egyszerűen fogtunk egy projectort, aztán filccel átrajzoltuk. Talán 1,5 nap volt és mindenki imádta. A falmatricát nem javasolnám vagy nem ragad oda rendesen, vagy nem lehet leszedni. Plusz a nagy méretűeket nehéz egyenesen és szépen felrakni, főleg egyedül.
Amúgy a festésnél szerintem sokkal dekoratívabb a jó világítás, akár ügyesen elhelyezett spot fényekkel (az előzőleg linkelt pl marha jó) vagy RGB ledsorral.
Ha csak nincs valami konkrét elképzelésed, hogy milyen színt akarsz látni a falakon, én inkább javasolnék valami semlegeset és utána fénnyel és berendezéssel tudod változtatni a színvilágát az adott szobának.
Amit én személy szerint mondjuk szeretek, ha a hálószoba egyik fala valami sötét színre van festve.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Zoja™
őstag
Sziklaforma például. Nálam tervben is van, csak 1-2 dolgot rendbe kell még tennni előtte.
De elvileg vannak hasonszőrű 3D-s tapéták is olcsóbban, mondjuk annak még nem jártam utána.
-
ncc1701
veterán
Az a nagy munka, mikor rájösz, h az előző lakó vmi latexes festéket használt, és az egyetlen opciód az, h belülről körbe gipszkartonozod a kecót. :Đ
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest