- Asszociációs játék. :)
- Egy újabb érdekes eset
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nekem az előző pecómban volt egy hasonló kép a falon
Egyszerűen fogtunk egy projectort, aztán filccel átrajzoltuk. Talán 1,5 nap volt és mindenki imádta. A falmatricát nem javasolnám vagy nem ragad oda rendesen, vagy nem lehet leszedni. Plusz a nagy méretűeket nehéz egyenesen és szépen felrakni, főleg egyedül.
Amúgy a festésnél szerintem sokkal dekoratívabb a jó világítás, akár ügyesen elhelyezett spot fényekkel (az előzőleg linkelt pl marha jó) vagy RGB ledsorral.
Ha csak nincs valami konkrét elképzelésed, hogy milyen színt akarsz látni a falakon, én inkább javasolnék valami semlegeset és utána fénnyel és berendezéssel tudod változtatni a színvilágát az adott szobának.
Amit én személy szerint mondjuk szeretek, ha a hálószoba egyik fala valami sötét színre van festve.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Zoja™
őstag
Sziklaforma például. Nálam tervben is van, csak 1-2 dolgot rendbe kell még tennni előtte.
De elvileg vannak hasonszőrű 3D-s tapéták is olcsóbban, mondjuk annak még nem jártam utána.
-
ncc1701
veterán
Az a nagy munka, mikor rájösz, h az előző lakó vmi latexes festéket használt, és az egyetlen opciód az, h belülről körbe gipszkartonozod a kecót. :Đ
Új hozzászólás Aktív témák
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali fotós kérdések órája
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Vízhűtés kiárusítás (fittingek, toldók, hőmérséklet szenzorok, áramlásjelzők, stb. stb. stb.)
- Apple MacBook Air 13" Retina A2179 2020 Space Grey (EMC 3302) i3 - 8GB - 256GB - 314 Ciklus
- Xbox 360 Játékok
- Alienware AW3420DW
- ASUS ROG Strix G531GT Gamer/GPU Hibás/ FHD, 16GB, GTX1650, i7-9750H, világítós RGB billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest