Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supersol
tag
válasz
Parallaxis #103 üzenetére
Olvasd el amit írtam...én végig a kijelzőről beszélek!!!! Nem pedig programokról....Te miről beszélsz?? Minek vegyek Ipadot ha Samsungot használok telefonból....hogy semmi ne legyen kompatibilis??? Valszeg azért vettem mert szeretném nagyobb méretben nézni a letőltéseimet,a munkahelyemnek szerkesztek oldalakat,....gondolom azt senki nem mondhatja,hogy ebben jobb az Ipad ( föleg Te aki ismeri a "ceruzás" szabadságot)!Eddig is 10.1 Note-ot használtam erre de a 1200x800 azért néha elveszett,a mostani megjelenítés pedig bedarálta az Ipadot....ha tetszik ha nem ez így van!! Mégegyszer mondom a kijelzőről írtam végig!!Olvasd vissza!!!
-
azopi74
addikt
válasz
Tény, hogy az iOS-nek a legjobb a tabletes app ellátottsága, de a statisztikák szerint 95%-ban netezésre, könyvolvasásra, médialejátszásra és a mainstream (minden platformra egyformán elérhető) appokra használunk egy tabletet, nem pedig professzionális alkalmazásokra. Ez a szerencséje az olyan kvarcjáték OS-eknek, mint az iOS és Android. Különben Win8 már rég letarolta volna a piacot.
Bár azok az ios-es ún. "professzionális" alkalmazások jópofák ugyan, de azért inkább azok is csak a hobbi (vagy inkább szánalom) kategóriába esnek
-
GALARDO
addikt
válasz
A tableteknél az androidra még azt se mondanám, hogy gyerekcipőben jár, kezd ugyan felsírni, de az iPad és az iOS már nagykorú, minden téren vannak rá fejlesztések (a játékoktól kezdve a hobbi megoldásokon át a professzionális, mérnöki alkalmazásokig minden területet lefedve), amik kihasználják a benne rejlő lehetőségeket.
Teljesen egyetértek!
(+1)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horgász topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest