- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolkapitany
tag
Most olvastam kicsit késve, de szívmelengetően gyönyörű írás

-
lumi
tag
Vagy hasznalj lighroomot ahol ez az egesz fel perc, exporttal egyutt.
-
JR.CSé
senior tag
Rég nem találkoztam egy ilyen jól összeszedett és hasznos cikkel!Sokat segített nekem ezúton is köszönöm

-
kendzsii
csendes tag
szeretem ezeket,én is várom a folytatást

-
Necc
addikt
-
Male
nagyúr
-
td
senior tag
-
Male
nagyúr
-
td
senior tag
-
Male
nagyúr
-
td
senior tag
-
Syl
nagyúr
Nekem nem kerek ez a leírás. Rögtön az elején elakadtam:
"Hozz létre egy új réteget a kép fölött, majd töltsd ki 50%-os szürke színnel. Ezután állítsd át a szürke réteg Blending Mode-ját Normal-ról Difference-re. Ezután adj hozzá a képhez egy Treshold réteget, és húzzd el balra a csúszkát, egészen 1-ig."Erre én kapok egy fehérrel kitöltött felületet:

Ezt nehezen lehet "helyes fehéregyensúly"-nak nevezni
-
Alexios
veterán
-
floatr
veterán
Nekem is valami hasonlód jutott az eszembe. Tudom, hogy manapság minden magát nem amateur-nek tekintő júzer egy félmillás szoftvercsomaggal kezdi a vörösszem effektus eltüntetését, de lehet h emberbarátibb szoftverekkel kéne kezdeni a laikusok oktatását. Laikusok nem fognak pár hobbi retus erejéig ekkora összeget kiperkálni, max lewarázsolják okosba.
Nem aszondom, hogy a gimp vagy psp az mekkora csoda, de erre a célra elég kéne, hogy legyen.
-
Silent77
veterán
Hasznos volt, köszönöm!

-
Verrion
tag
Köszönöm a cikket!
Nagyon tanulságos volt!
-
mhmpista
aktív tag
Egyetértek az előttem szólóval.
Aki kezdő annak "hiányos" sok kereséssel jár ami elveszi a kedvét.
Aki pedig érti, mert tapasztaltabb, annak vagy nem ad új információt vagy vitázik az eljárással amit a hozzászólások elején láthattunk.
Én az előbbi csoporthoz tartozom, lenne mit tanulnom a cikkből és várom is a következőt.
De jó lenne ha kicsit részletesebben magyaráznád a neked "apró beállításokat".
Amúgy köszi az ilyen mindig jól jön, nekem bejönnek a képeid.
-
Male
nagyúr
Igen, ezeket leginkább nem otthonra szánja az Adobe. Oda talán a PS Elements van, de az is 100 dollár, mig a PSP X3 csak 40... és aki nem profi, annak gyanítom elég is.
-
szőröscica
addikt
-
Male
nagyúr
Azért ottvan még pl a PaintShop Photo Pro... ami biztos kevesebbet tud, mint a PS (bár nekem még soha nem hiányzott semmi belőle), de (legalábbis számomra) sokkal egyszerűbb használni, és az árától sem lesz bajom (most épp 40 dollárért meg lehet venni a teljes verziót...)
-
Marci79
senior tag
Érdekes írás. Köszi!
De nem (!) fogok PS-t lewarezolni azért, hogy ezeket megcsináljam.
Megvenni meg 100%, hogy nem fogom. Ott a GIMP. Ingyenes és jó is. Mezei user-nek otthonra kiváló.
Korábban használtunk itthon w. PS-t. De rájöttünk, hogy GIMP-el ugyan azokat megtudjuk csinálni, amik kellenek nekünk. Ráadásul LEGÁLISAN!
-
Parci
HÁZIGAZDA
sok dologban igazságod van, de ez az ordenáré magaslovas stílus cseppet sem segít abban, hogy egyáltalán kedve legyen bárkinek meghallgatni. kezdőknek a színteres kavarást meg önkielégítés idekeverni, hagyják srgb-ben és kész, nem a színtér lesz a szűk keresztmetszet a raw-feldolgozás első lépéseinél (ráadásul a legtöbb program úgy is 16 bites színteret használ a módosításoknál). legnagyobb marhaság, hogy szerencsétlen user valahol meghallja, hogy "az adobergb a király", jól beállítja a gépén, aztán néz, mint borjú az újkapura, amikor elmásznak a színei.
-
Gude
senior tag
Haszos írás.jöhet a folytatás

-
nord_
veterán
A RAW-fotók előnyeit kihasználva “büntetlenül” állítgathatjuk a csúszkákat. Világosíthatunk/sötétíthetünk az expozíción
Még ha idézőjellel, de akkor se írjunk olyat, hogy RAW formátum esetében bármit büntetlenül meg lehet csinálni - főleg az expozíció "világosításán"...
Még valaki elhiszi. -
domi007
őstag
Szerintem fasza dolog 19 évesen ennyire érteni a PS-hez, de azt támogatnám, hogy részletesebben mond el, hogy mi merre van, mert így nekem sem lenne kedvem nekilátni a retusnak, lévén semmit sem találnék meg.
Gratul a Mac-hez amúgy, gondolom iMac vagy MacbookPro15

-
Alexios
veterán
Szerintem ő arra gondolt, hogy elkezd zajosodni a kép ha élesítesz(mert elkezd, még akkor is ha nem jelentősen), vagy zajszűrésnél elmosódik, stb. Azért a legtöbb utómunkánál ilyesmi előfordulhat, viszont ahogy te is írtad, előhívás után ezek egyáltalán nem fognak feltűnni, egy A3-as képet ugyanis nem 10cm-ről kell nézni ugye
-
td
senior tag
Már nem tudtam módosítani a postot, de még annyit ehhez, hogy szerintem is néhol kicsit el lehet veszni az írásban, pl. a fentebb már említett "csak azt az egy pixelt jelölöm ki" résznél. Neked ott van a fejedben az egész, hiszen már sokat csináltad, de aki most kezdi, az nem fogja érteni. Én is csak sejtettem, hogy majd valami pixelnek ott ki kell emelkednie "valahogyan", de nekem is már volt dolgom PS-el.
-
td
senior tag
Hasznos cikk, érdemes ilyeneket írni! A mintaképek mondjuk lehettek volna nagyobbak.

A másik, hogy szerintem simán lehet az ilyet vázlatosabbra is venni, úgyis csak lépésekről és beállításokról van szó. A különböző lépések lényegét szintén össze lehet foglalni tömören, a többit pedig elmondják maguk a képek (esetleg a cikkbe is lehet majd legközelebb rakni a köztes állapotokról belőlük, meg hogy látszódjanak a kijelölések pl., stb.)
-
galocza
aktív tag
-
Teasüti
nagyúr
Paint shop pro-hoz való tutorial esetleg?

(#52) Necc
Egyet kell értsek, még a cikkben szereplő eszközökről sincs fingom, h egyáltalán mik azok.
Képeket én is hiányoltam, nem elég szájbarágós.
Esetleg lehetne videó tutorialként is, bár ott beszélni kellene tudni, nem "csak" cikket írni.
Azért a userek többsége kb annyit ért ehhez (jómagam is), h ráereszt a képre egy automatikus javítást és ennyi. Mai világban meg nem sok embernek van ideje és türelme autodidakta módon tanulni, így külön öröm, ha megjelenik egy-egy ilyen írás.

-
Necc
addikt
Udv.
"...segíteni szeretnék azoknak, akik csak most ismerkednek a digitális fotózás szépségeivel. ..."
Mivel jomagam is ebbe a kategoriaba tartozom, elolvastam, es par tesztfotoval ki is probaltam.
Jomagam, nagyon nehezen ertettem meg az irast, es idom leges legjava azzal ment el, hogy a photoshopban keresgeltem. Annyi elonyom volt nekem, hogy anno tanultam es vizsgaztam multimedia-fejlesztokent igy rendelkezem photoshop ismeretekkel a multbol, viszont az altalad irt szempontnak, azaz a kezdok segitesenek pontosan, hogy nem felel meg az irasod, csak egy sokkal szukebb retegnek, akiknek mar van nagyobb tapasztalata photoshopban.
Ha valoban a kezdokon szeretnel segiteni, sokkal reszletesebben kellene leirnod - szerintem - a dolgokat, ugyanis lehet hogy te mar pusztan rutinbol a kisujjadbol kirazod, hogy mi-hol talalhato a szoftverben es pillanatok alatt reflexbol odakattintasz es 2 szo leirasaval le is tudod az egeszet - sajnos a kezdo pontosan hogy nem. A kezdo nem fogja megtalalni azt a bizonyos "curves" reteget, a kezdo nem fogja atlatni, hogy mire hogyan is kattintson, azaz pl. hogy hogyan vigye fel a fekete-feher reteget a kepre amivel bizonyos teruleteken allithat kontrasztot.
Ha nem sajat, rutinos/tanitott szememmel nezek az irasra, egy kezdo elvesz a szukszavusagban, es a nagyon keves kep miatt meg csak vizualis tajekozodasara se hagyatkozhat.
Nekem mindenesetre igy is hasznos volt, es tudtal par uj dolgot mutatni

-
vargabenedek
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a méltató szavakat! Ígérem hamarosan jön a következő! STAY TUNED!

-
vargabenedek
csendes tag
-
TOM!K@
tag
pont most kezdtem el ezt az egész digitális fényképezés dolgot, köszönöm hogy ezt így leírtad!

várom a folytatást
-
hcl
titán
Raw konverterbőn 16 bites PNG-t menteni, és egy kezelhetőbb, de alakítható formátumú képet kapunk.
-
CS_D
senior tag
Várom a folytatást! Ma is tanultam valami újat!

-
Dany007
veterán
Szerintem is jók lettek a képek. Eléggé látványosak.
Olyan kérdésem lenne, hogy a már retusált képek minősége nagy felbontásban is megmarad?
Csak mert tapasztalataim alapján a nagyobb korrekciók esetében már bizony látszik jelentősebb minőségromlás. Arra gondolok, hogy egy homályos képből akármilyen effektel sem lesz soha tűéles kép. Illetve ha lesz is, az igencsak meglátszik a képen. Persze, tudom szarból nem lehet várat építeni.
Csak azért kérdezem, mert itt ezeken a 600x akárhányas képeken ebből semmi nem látszik. =/ -
Picturemaker
őstag
Üdv!
Néhány észrevétel, nem vitagerjesztési célzattal:
- WB állítás csak RAW konverterben. Ha JPG-ben készült a kép és nem jó a fehéregyensúly az már régen rossz, akkor már csak "hozzávetőleg" jó eredményt lehet elérni.
- a Smart Sharpen tényleg nagyon jó eszköz, szinte minden helyzetben megfelelő. Azért van pár más módszer amit jó ismerni "vész" esetén.
- Színtér: ez egy érdekes kérdés. Saját tapasztalat, kalibráltattam a monitorom (sok pénzért), használtam a profilt a RAW konverterben, a PS-ben, a Win-ben. Szép is volt amíg nem kellett web-re mentenem, ami sima sRGB. A két kép színének köze nem volt egymáshoz. Ha a képet laborba viszi az ember, akkor megint bukja a dolgot, hiszen a laborok is sRGB-ben dolgoznak. Ha valaki csak otthon nézi, nyomtatja a képeit és nem máshol csinál papírképet, más monitoron, gépen nem jeleníti meg akkor jó lehet az sRGB-től eltérni (nem vitatom, hogy az AdobeRGB, vagy a saját színtér jobb, ráadásul a monitorom ki is tudja használni, de kvázi felesleges a fent leírt dolgok miatt).A cikkhez: a bemutató képek nagyon kicsik.
Néhány módszert indokolatlanul bonyolultnak érzek (ez csak egyéni vélemény). -
Nipponka
tag
Várjuk a többit!!!!

-
Paarthurnax
senior tag
En is a Lightroommal dolgozom fel a kepeim nagyreszet es csak akkor hasznalom a PS-ot ha jobban bele kell nyulni egy kepbe. Regen szinte mindent PS-ban csinaltam, de ahogy oregszem, ugyhogy hasznalom inkabb a kenyelmesebb, vagy inkabb praktikusabb programokat.
Mindent RAW-ban fotozom meg azt is, ami nem olyan fontos, mert annyira nem szamit mar manapsag, hogy mennyi helyet foglalnak a kepek es mivel nyissam meg a RAW-t. Szinte az osszes kepnezegeto tudja gyorsan porgetni a RAW kepeket is. -
hibavissza
veterán
Keresem, de a neten nem találok jót. Azt hiszem kénytelen leszek a szakdolgozatomra hivatkozni.

Tele van a tököm azzal, hogy mindenki féligazságokkal dobálózik és pofon egyszerű dolgokból "tudományt" csinál.
Azt hiszem csinálok egy cikket a logout-ra, ami szépen, érthetően rendbeteszi a dolgokat, vagy megkérek olyat aki tényleg ért hozzá.Mondjuk van egy marha jó, régi tankönyvem....csak ott engedélyt kell kérnem a publikálásra szerintem.... marha jó nekem, lehet egy laikusnak kínai....
Ja, példa: színtér....nincs tökéletes átjárás színterek közt. az nem szabály, hogy a több értéket tartalmazó majd biztos jobb is lesz. ezt így nem lehet. meg aztán "színtérben dolgozni"...mivel? vetőgéppel? sorolod a féligazságokat és a laikusok nem lesznek okosabbak...sőt.
-
Tybee000
aktív tag
Én még mindig nem értem, hogy ha ki akarod próbálni bármelyik programot is miért kell megvenni? Én vajon, hogy próbálgatom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_sefi
csendes tag
Például ? Konkrétumokat, ne csak "vagdalkozz".... Mondj példát álokosságra vagy nettó faxszágra.....
-
Alexios
veterán
-
hibavissza
veterán
Hagyd, átfutottam a "hirdetett" weboldalt....tele van nettó faxságokkal és álokosságokkal. A cikkedet nyugodtan kirakhatja címoldalára, emelni fogja a színvonalat.

"Nem azért kell a nagy színtér hogy abban jelenítsd meg, hanem hogy abban dolgozzál, és a szerkeszés során manipulált szín és tonalitás információk beleférjenek a használt színtrébe és ne poszterizálódjon szarrá a legegyszerűbb curve állítás után. A végeredményt aztán már konvertálhatod sRGB-be ha JPG-az output.
Egyébként az ajánlott a ProphotoRGB vagy L*RGB"hülyeség b+
-
_sefi
csendes tag
Nem azért kell a nagy színtér hogy abban jelenítsd meg, hanem hogy abban dolgozzál, és a szerkeszés során manipulált szín és tonalitás információk beleférjenek a használt színtrébe és ne poszterizálódjon szarrá a legegyszerűbb curve állítás után. A végeredményt aztán már konvertálhatod sRGB-be ha JPG-az output.
Egyébként az ajánlott a ProphotoRGB vagy L*RGB -
Alexios
veterán
Lightroom. Ez se a legolcsóbb program(bár a ps-nek simán legalább a fele), viszont kezdőknek untig elég, könnyen kezelhető, stb.
_sefi: na milyen színtérbe? ha aztmondod, hogy adobe rgb tökönszúrom magam. Tudom, hogy jobban lefedi, de ha a legtöbb monitor úgy se képes megjeleníteni, akkor miért akkora hátrány az sRGB?
-
_sefi
csendes tag
pls. azt magyarázd meg, hogy ha azzal kezded hogy RAW és Camera RAW akkor mit varázsolsz a WB beállításokkal a cikk második oldalán? Felesleges parasztvakítás, ha RAW akkor a Camera RAW-ban (vagy a használt RAW konverterben) kell fehéregyensúlyt állítani, bárhol máskor csak színinformáció és tonalitás vesztés az eredménye. (Ha meg valaki JPG-ben fényképez akkor minek neki a PS, elég a Picasa is)
Unsharp maszkot használni a kép teljes terjedelmének élesítésére érdekes elképzelés, bár igaz hogy évek óta ott van a sokkal kifinomultabb Smart Sharpen (ami mellesleg a LAB-ban varázslást is megcsinálja), de biztos te tudod jobban. (Btw, emlegeted a Clarity-t is, ugye az új információ, hogy a Clarity egy megfelelően felparaméterezett Unsharp Maszk, azaz lehet (és kellene is) PS-ben csinálni.
RAW-ból milyen színtérbe is konvertálunk ? És amikor JPG-be mentünk akkor milyen színtérbe kell konvertálni ? Miért is fontos ez ?
Soroljam még ?
-
hibavissza
veterán
-
hibavissza
veterán
Ja, én is szívesen látnék egy pár anyagot Kelby stílusában mondjuk Gimp-ről.
-
szőröscica
addikt
Szia!
Nagyon jó cikk, csak kár, hogy igen drága a szoftver, amin bemutatod az utómunkát. Hozzám hasonló amatőrök nem nagyon engedhetnek meg maguknak egy jó fényképezőgép árával vetekedő szoftvert.

-
Alexios
veterán
ebben egyetértek, én is olvastam kelby fotós könyveit, illetve a lightroomosat, és messze nem csak annyit ír, hogy állítsd erre meg erre és kész. Az igaz, hogy nem írja le hogy mi az a blende, stb, de pont emiatt fogják többen elolvasni mert nem olyan száraz a könyv.
-
vargabenedek
csendes tag
Masik tipikus offolgatos valasz! Olvastam Kelby konyveit...tudlak sajnalni ha faroknak tartod! Csak arra kene rajonni, hogy nem bemagolni kell az ertekeket hanem megfeleloen alkalmazni a PS funkcioit, amiket Kelby kitunoen elmagyaraz! Jo latni h vannak ilyen "kedes" es "kozossegepito" emberek a neten, mint te!
-
vargabenedek
csendes tag
-
_sefi
csendes tag
Kelby egy farok.... a könyve pedig egy funkcionális analfabétaképző... http://fototipp.hu/node/357
attól, hogy bemagolod amit Kelby szerint csinálni kell attól még nem fogod érteni és nem lesz saját képstílusod... ahh, mind1 messzire vezet. Pontozós fikázós oldalra az így készült képek is jók lesznek. -
hibavissza
veterán
-
_sefi
csendes tag
Jajj. Látszik, hogy a szerzőnek fogalma sincs arról, hogy mit miért csinál. Összecsipegetett innen onnan részleteket, de ez így nem áll össze, értelmetlen és ami még fontosabb további felhasználásra alkalmatlan képeket eredményez. (Persze lehet hogy 800x600-ban jól mutat, de nyomtatni már nem lehet). A fentiek helyett inkább a Lightroom és társai használatát kellene elsajátítani és nem PS-ben vagdalkozni.
Javaslom átolvasásra pl.
http://www.outbackphoto.com/CONTENT_2007_01/section_workflow_basics/20090114_StdProcessing/index.html
http://fototipp.hu/taxonomy/term/39
Vagy a luminous-landscape.com tutorialjait. http://www.luminous-landscape.com/videos/download-videos.shtml -
vargabenedek
csendes tag
-
SentryGun
aktív tag
Nagyon jó cikk!

Még sok ilyet! -
balpis
őstag
Hát, ha előtted van a PS, akkor biztosan.
Utolsára PS nagyon amatőr szinten vagy 6-8 éve használtam. Így ebből első olvasatra alig fogtam valamit :-(
Már a fehéregyensúly állításnál feladtam a második elolvasás után.
Igaz, a CaptureNX-szel is sok dolgot meg lehet csinálni, ami nekem általában elég, de ez azért többnek tűnik. Egysze le kell ülni a gép elé egy PS-sel és végigcsinálni. Úgy biztos megvilágosodom én is
Köszi a cikket, valamelyik este végigrágom magam rajta! -
rolkaDb
aktív tag
Nagyon hasznos és elég részletes cikk lett, köszönöm!

-
Kelvin
őstag
-
MZperX75
addikt
-
sdd2
veterán
Köszi a cikket.Nagyon hasznos.
-
Solten
őstag
Hianypotlo...

-
Démonlord
csendes tag
Gratulálok az íráshoz nagyon jó lett.

Sajnos a mostani gépem nem a legprofibb (egy egyszerű 15 ezer forintos kis gép),de mostanában terveztem egy új gép vételét.
Te milyet tanácsolnál 100 ezerig? -
yakuza.tora
addikt
Remek írás.
Mentettem is a kedvenc témáim közé. -
KennyONE
aktív tag
Tényleg nagyon jó írás lett!

Áttekinthető,és az "Átlag" ember is megérti és nem kell hozzá profi fotósnak lenni

Én is várom a következőt!

-
Sh4rKy
senior tag
Grat, jó lett a cikk!
Mi lesz a következő?
Esti fotózgatásos cikket nagyon szívesen olvasnék, ugyanis rengeteget próbálkoztam régen esti képekkel, de sose sikerült olyan eredményeket elérnem, mint amilyeneket akartam. Azóta sajnos nincsenek már meg a raw képeim, plusz fényképező közelébe nem voltam már vagy egy éve, de most a cikket olvasva lehet újra gépet ragadok valamikor...
-
gyga
senior tag
"Én, hogy minél pontosabb legyen a kijelölés, teljesen belenagyítok a képbe, és csak azt az egy pixelt jelölöm ki."
Melyiket jelölöd ki? Itt egy kissé megakadtam valami kimaradt szerintem vagy nem tudom értelmezni.
-
szilagyiv
senior tag
Jó cikk, jó képekkel!
Nagyon hasznos tanácsok, egy részét megpróbálom Corel környezetbe ültetni és kipróbálni. Sajnos jelenleg én sem tudok RAW-ot lőni (belátható időn belül sem), de van a csládban egy FZ-50, majd azzal...Jók a képeid, bár némelyik az én ízlésemnek már sok. Az egyik bringás képedről valamiért a Harry Potter ugrott be

Én is várom a következő cikket!
-
total90
támogató
Jó lett a cikk, noha nekem épp nem hoz újat, még is jól le van írva, korrekt tényleg, köszi
Várós a következő rész 
-
Alexios
veterán
-
dave666
aktív tag
Köszi, az írást nagyon jó

Sajnos én .jpg képeket készítek
-
hcl
titán
Hú, ez kellett
Egyes dolgokat magatól is kitaláltam már, de jó módszerek vannak benne 
-
marcus14
tag
Jó Cikk
Énis Várom a következőt -
jap
aktív tag
Ez már hiányzott!
Köszönöm! Várom a folytatást!

-
Jofi81
őstag
Nagyon jó cikk. Részletes, mégis érthető és érdekes is.
Bár mivel nem tudok RAW-ban fotózni, ezért nem nekem szól. -
copass
veterán
jó kis gép!

adobe lightroom-ot próbáltad már? -
Xterms
tag
Jaja én is várom a következőt, nagyon köszönöm!

-
Zirowe
nagyúr
Nagyon hasznos írás, köszönöm, looking forward a következőre!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Spórolós topik
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)