- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Szia
Vettem én is egy ilyen masinát, elvileg hétfőn kapom meg, most a postán várakozik. Ezt pontosan.
Win8 van rajta, amit én nem annyira akarok használni, de adok neki majd egy esélyt, de nem hiszem hogy megszeretném. Egyszer már próbáltam a win8-at ,de nagyon nem jött be, telefonon is hányni tudnék ettől a csempés kezelőfelülettől. Win7-et fel tudom rá dobni fájdalommentesen, van valami kavar ezzel az uefi bios dologgal? Persze SSD rögtön beugrik a hdd mellé. Ami bosszant, hogy csak 10/100-as hálókártyája van, nevetséges hogy nem tudtak belerakni gigabitest, pedig pont ezért nem vittem vissza a boltba egy tp-link 3600-os routert, hogy majd jó lesz az új laptopomhoz, ki tudom majd rajta használni a gigabites portot, aztán mégse
Asszony kapott cserébe egy régi 5 éves fusi laptop helyett ami leamortizálódott a biztosítótól egy új fujitsu a512-es és még abban is gigabites a hálókártya. Ráadásul a 7720-as wifije nem tudja az 5GHz-et sem, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Lehetőségem adódott az előző laptopomnál erősebbet venni, és ki is használtam az alkalmat, mert sokszor vágok filmeket,...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest