- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Jól mutatja a korok változását, hogy én mostanában ehelyett mar úgy zarok, hogy "Többet nem tudok mondani Vietnamról"
-
simonzé
addikt
Megmondom őszintén, nem volt konkrét célom ezzel az írással. Nem is lett olyan minőségű, mint szeretném, de hát az sem tiszta hogy mi ez. Nem interjú, nem élménybeszámoló, nem riport. Egyszerűen csak volt pár fotóm, amit megosztásra érdemesnek találtam, örülök hogy ilyen sok embernek tudtam vele örömöt okozni.
Árpi nem egyértelműen flúgos, csak képzeljétek magatokat a helyébe: Falun éltek, a legnagyobb kaland az életetekben, hogy háromszor eljutottok a nagyvárosba, Nyíregyházára. Joggal gondolhatjátok hogy Mátészalka már nagyváros, hiszen nála csak egy nagyobbat láttatok...
Azt viszont én sem tudtam felfogni, hogy miért épít atombunkert az, aki a fegyverek beolvasztásáról filozofál. És mit akart odabent csinálni? Rejtvényt fejteni? Mit akart enni-inni éveken át? Hol akart vécézni? A gyertya amivel világít, az nem veszi ki a bunkerbüla zokszgént?
Egyáltalán: Mikor megy be a bunkerbe? Amikor látja a villanást? Akkor már késő...Sosem értettem miért akar valaki túlélni egy világvége helyzetet. Minden ismerős meghalt, az étel-ital sugároz, a bunker is csak elodázza a végjátékot, ami így keservesen hosszúra tud nyulni. Hát nem jobb túllenni rajta egy mp alatt?
-
simonzé
addikt
A piramiselméletet már a Mythbusters is vizsgálta. Az eredmény: A piramisba rakott alma kicsit elfonnyadt, míg a mellé rakott megrohadt. Szóval van benne vmi.
-
-
simonzé
addikt
válasz
JetiRulez #36 üzenetére
A pontos címet nem tudom, de itt a bunker az űrből nézve. A vasútátjáró melletti ház mögött van a bunker, egy GPS megmondja a címet... Hunyadi János utca, ha jól látom.
Falun a postás mindenkit ismer, így ha ráírod az utalványra Fogarasi Árpád nevét, meg hogy Hunyadi utca és Atombunker, akkor megtalálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ki ne ismerné Szalacsi Sándort... Hát én beszélgettem Árpival kocsordi atombunker építőjével.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest