Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiX
csendes tag
Az én alaplapom is AM3+ foglalattal rendelkezik, bele is lehetne rakni a 8350-es Vishera CPU-t, de az alaplap gyártója nem ad ki hozzá új BIOS-t. Szóval ha bele is megy cserélnem kell, mert gondolom 2 év a támogatás, aztán annyi. Vehettem volna Intelt is ennyi erővel... Szomorú...
Üdv: Gergő
-
Teta1
csendes tag
Esetleg egy részletesebb Asrock teszt nem várható? Különös tekintettel az ASROCK FM2A85X Extreme6 bővebb tesztjére lennék kíváncsi.
Valahogy eddig nem találtam róluk részletesebb tesztet csak külföldi oldalakon.
(Ami lehet, hogy az én bénaságomnak betudható).
Vagy már érdemesebb megvárni a vásárlással a Kaverit és a hozzá tartozó alaplapokat??[ Szerkesztve ]
-
Kingcold
aktív tag
válasz Tankos5672 #4 üzenetére
OFF!
Az idézeted a The Grey ből van igaz...?
Remek film.... -
kromatika
veterán
jó cikk,köszi.lehet hogy a következő lapom biostar lesz.
-
Tankos5672
tag
Igazából én sosem szerettem ezeket a Biostar lapokat, bár találkoztam már ilyenekkel, gondom nem volt velük.
Ennek ellenére a cikk remek lett!
Nekem dudálsz, kisautó?
-
Graphics
Jómunkásember
" Annyira unalmas már ez.." : Nem te lennél ha nem ezt írtad volna
Amúgy AM3/+-as foglalat elég régóta jelen van , és még most is hoztak ki belőle új procikat....
Erről ennyit..., pedig egyik oldalon sem állok, de ha megnézed az FM1/FM2 közti különbségeket, nos nem sok akad lábkiosztás tekintetében, inkább volt marketing a váltás, mint sem indokolt
[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
Melyik foglalat nincs kihalásra ítélve? Annyira unalmas már ez...
Amikor gép kell, megveszed az aktuális legjobb ár/érték arányú cuccot az igényeknek megfelelően, 3-4 év múlva kuka és új gép. Még mindig ezzel jár a legjobban az ember.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Graphics
Jómunkásember
Nagyon jónak tűnnek ezek a Biostar lapok, én csak azt sajnálom, hogy az FM2-es is kihalásra van ítélve, ettől függetlenül nagyon kellemes gépeket lehet rá összerakni.
Ami még pozitívum, hogy a hűtők egészen régről kompatibilisek a jelenleg futó szériákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest