Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
-
flymi
addikt
Khm. A kivétel mindig erősíti a szabályt.
Kisregényt írhatnék arról, meddig ér a ganyé a munkahelyen.
Lasszóval kell már embert fogni. Az új felvételisek 90%-a nem húzza két hétig sem. Vajon miért?
Kirúgják a dolgozót, majd másfél hónap múlva könyörögnek, hogy jöjjön vissza. Vajon miért?
Volt akinek szemet szúrt a munkáltató által elkészített adóbevallásban néhány adat, ami nem egészen fedte a valóságot, de az illető nem szól, mert családja van.
Eltüntetik a túlórákat, a szabikat. Mégis kiíráson felül mínusz órákkal zárod a hónapot. Vajon véletlen elírás?
Éves fizetésemelés? 3,5 év alatt kaptam bruttó 7 Mátyást.
Havi bónusz általában konvergál a 0 felé, mert szíre-szóra elveszik a maximálisan adható 15%-ot. Ez a "bónuszrendszer" is átláthatatlan, csak arra jó, hogy "játszanak a számokkal".Nem folytatnám, mert a végén még magára ismer a cég...
A lényeg, hogy sok a meló és aránytalanul kevés a honorárium. Fizikai munkáról beszélünk 4 műszak 12 órában.
Nekem ez a váltás egy áldás és mindenképp meg kellett lépnem, nem is volt kérdés. Maholnap betöltöm a harmadik X-et, érzem apuka korba lépek. De lesz előbbre jutási lehetőségem és magasabb fizum, majdnem 3x annyi cafeteria.
Csak hogy tisztán lássuk a nagy büdös Magyar valóságot, a jelenlegi bruttóm 117e Ft!az új helyen ennyi lesz a nettó alapbérem. Nekem sokat számít havi +30e.
Egy kollégám anno, mikor megtudta mennyi a fizum, szó szerint ezt mondta: "Ennyiért nem is dolgoznék."
Közel azonos beosztású (csak nevében eltérő) emberek fizetése közt több 10e Ft különbség van.Kérdezheted, hogy miért nem tanultam... Tanultam, csak elkaszáltak, de ez egy másik horror mese...
Cathfaern: Épp most tettem meg...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már rég megszületett az elhatározás, hogy ha nem képesek a jelenlegi munkahelyemen megbecsülni a munkám, ha nem képesek...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest