Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Kitartás! A súlyvesztés nem egyenletes. Eleinte kevesebb megy le, mert a szervezet próbálja kisebb fogyasztásúra tenni magát. Ez kb 2-4 hét. Mikor feladja ezt a harcot, látja, hogy semmire nem megy vele, akkor elkezdenek gyorsabban fogyni a kilók. Belendül a dolog. Ilyekor kell figyelni. A gyors fogyás nem csak az izmok miatt nem jó. Lassú fogyás = biztos fogyás.
Szenvedni kell. Úgy kell felfogni, hogy szenvedés "jó", mert az éhség és gyengeség érzete bizonyíték arra, hogy fogy az ember, nem csak ámítja magát. Edződik tőle az önuralom és az önfegyelem. Én vétkezőnapokat sem szoktam beiktatni.
Edzés közben hallgass zenét, úgy nem olyan unalmas.
Nekem az Atkins-féle diéta jött be. Alig különbözik a te diétamódszeredtől. Lényegében a szénhidrátot tiltja. Eleinte a zsírt is, de ezt tapasztalatom szerint nem kell olyan szigorúan venni. Lehet enni kicsit zsírosabb ételeket, csak túl zsírosakat nem szabad. Tehát a csirkemellet sütheted több kanál olajban is. Tejet se engedi, de ahogy tapasztaltam, azt is szabad. A fő, hogy szénhidrátot nem szabad enni (csak nagyon keveset), mert a szervezet azt beépíti, a többi tápanyag "kijön".
Valamelyik bejegyzésnél írtad, hogy banánt is eszel. Gyorsan felszívódó szénhidráttartalma miatt nem ajánlott. Ha már szénhidrátot viszel be, akkor lassan felszívódó szénhidrátot válassz: teljes kiőrlésű, sok magvas kenyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- RAM topik
- Programozás topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest