Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fLeSs

nagyúr

válasz Hedgehanter #1 üzenetére

"valami lesz"

nem semmi megállapítás. :D

a MOS-t csak egy gyors tradere vettem, kíváncsiságból, könnyen lehet, hogy egy napon belüli felpattanás után eladom. még meglátom.

egyébként az, hogy a piac mit csinál nem izgat. próbálok ettől elvonatkoztatni, ami elég nehéz, de ha egy részvénynek megvan a relatív ereje, akkor emelkedni fog még abban az esetben is, hogy a piac-indexek esnek, hogy miért? szektor rotáció, smart money.

az 1120 nem egy kőbe vésett szám. ha a most alakuló alakzat is egy bull-flag és kitör belőle a piac, akkor jön egy következő, még magasabb célpontszám, ami nyilván az 1120 felett lesz. sztem a piac meglepetésre készül. az, hogy az indikátorok már egyáltalán nem túlvettek miközben a piac csak oldalazik nagyonis bullish. persze a külföldi blogok többsége már 82374-edszerre látja bele a grafikonba a piac tetejét, ez sem kivétel. :D

jövő heti watchlistem: AMR - bull-flag (ABC) 6 USD vétel
    X - kamu fej-váll hamarosan vétel
    SLAB - bull-flag elvileg most vétel
    GE - nemsokára jónak tűnik
    EBAY - csatorna, 50SMA
    MICC támasz 68 USD, hetesen bull-flag
    CSIQ támasz, de bull-flag is (lehetséges ABC), és ha az, akkor a támasz jóval lejjebb van (14-15), figyelem
    FSLR figyelni, egyelőre háromszög
    EXM támasz, ékből kitört, most konszolidál egy bull-flagben, épp támaszon van. BB nagyon szűk, hamarosan elindul vmerre
    ARTG shortra
    GME ék alja

persze az alakzatokon kívül figyelem az indikátorokat is, a többség túladott (kivéve ARTG). tehát a nagy vszínűségű tradeket próbálom megjátszani.
    alakzat támaszán, túladott indikátorokkal, felfelé trendben venni: jók az esélyek, de persze semmi sem 100%-ig biztos.

szerk: az INTC és az AMD is jónak tűnik, nameg a legtöbb aranybányász.

Új hozzászólás Aktív témák