- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Flashback #13 üzenetére
Nem vinoteka?
Ugy , ahogy a norvegoknal is.Nekem Dania, Svedorszag, meg Norvegia kozul Svedorszag a kedvenc. Nyitottabbak az emberek a norvegoknal, kedvesek, jofejek.
Nem titkolt szandekunk volt odakoltozni, mikor fontolgattuk a kulfoldre koltozest. Vegul gyozott a nyelvtudas, ezert lett Anglia. Tudom, ingyenes sved tanfolyamok vannak, meg ugye mernok is vagyok, de ilyen szempontbol meg voltunk kicsit szeppenve. Esmein sokat jatszott svedekkel, o picit tud svedul, de az edeskeves lett volna.
-
Avicularia
veterán
válasz
Flashback #43 üzenetére
Jártam már malmöben elég sok helyen,de olyat még nem láttam,hogy nyitva lettek volna a lakásajtók.Ez igaz volt 30 évvel ezelőtt,még a sok bevándorló előtt tényleg nem zárták a lakásajtókat.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nincs ilyen hely csak nem ez a jellemző.
Svédekben a snus-özésük az igazán undorító ...broáff -
-
Crystalheart
őstag
válasz
Flashback #28 üzenetére
Ezek meg fognak oldódni, ha rajtam múlik. Persze sosem lesz olyan a magyar, mint egy osztrák, hogy még az üvegről is leáztatja a papírt hogy külön gyűjtse a szelektív gyűjtőbe, de turisztikai és élhetőségi szempontból fontos a rend, rövidesen javulni fog a helyzet. Száz évvel ezelőtt itt is rend volt.
Amúgy nem is pont Bp.-ről beszéltem, akkor inkább neobarokkot vagy eklektikust írtam volna, de a kisvárosok barokkja nagyon kellemes. Vác belvárosát ismerem a legjobban, viszonylag tiszta is, az autósokra szinte oda sem kell figyelni, tömegközlekedést meg úgysem használsz, mert inkább gyalogolsz.
Pedig csak pár km a fővárostól. Persze omladozó régi házak mindenütt vannak, de ez inkább a pénztelenség miatt van.
Szóval van még remény, nem írnám le teljesen Magyarországot sem. A legtöbb országnak megvan a maga varázsa és a hátrányai is - pl. irigylem az angolokat és franciákat a hatalmas várkastélyaikért, amiket nem ágyúztak le békeidőben -, de korántsem állandó a helyzet. Van esély fejlődni... és hanyatlani is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- Viccrovat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest