Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
válasz Mr.Csizmás #16 üzenetére
Hát igen egy Borsodi Bivalyal nincs köszönőviszonyban sem. De ha kint leszek ígérem irok egy alkohol postot is!
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
EczkE
veterán
-
Flashback
addikt
válasz Mr.Csizmás #12 üzenetére
2,8% söröket tudsz venni nagyobb közértben. Keményebb piákat meg "Liquor Store"-okban amik 6-ig nyitva is vannak, bár erről sokat nem tudok nyilatkozni mert én egy évben csak párszor iszom keményebb alkoholt, ha lehet inkább sört
A képen elbújt egy karton Törleyprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
gamek!ller
őstag
válasz Mr.Csizmás #8 üzenetére
Olyan olcsó, hogy nem is kell érte fizetni mert nincs.. Svédországban tilos alkoholt árulni ha jól emlékszem 2,8% felett. Ezért van un. alkohol turizmus. A svéd jónép felszáll a 17:15-ös sassnitzi kompra, 18:30-kor ha jól emlékszem nyílik a hajón található italbolt amikor elhagyják a Svéd felségvizeket, berúgnak, 21:30-ra átérnek Németbe, és az utolsó 22:30-as trelleborgi hajóval visszamennek. Nem egy ilyet láttam.
Nem véletlenül adtam el tripla áron 1 üveg vodkát Skapaforksverken-ben a raktárosnak.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Mr.Csizmás #8 üzenetére
A macskaeledel az ott drágább...
Flashback: Na, az nem rossz! Nyáron nem is kell több, télen meg kevesebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box