Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zzenit
tag
Sziasztok!
Ami szerintem baromi hasznos kiegészítő az a Hyperwords, ez egyesíti a valuta konvertert is amit régen használtam, az egyből kijelölés másolás funkciót, fordítást (de durván ám ,sajna a magyar hiányzik), és a kereső boxokat is el lehet menteni. Na nem beszélek róla többet, inkább próbáljátok ki, megéri! Esetleg a FoxyTunes , mint mediakezelő, GooglePreview is hasznos a keresésnél látni egy előzetest. Flashblock annak aki gyűlöli a flasheket, MR Tech Toolkit, hogy egyszerűen elmenthesd a kiterjesztéseket, ha újra kell rakni a gépet. InfromEnter annak aki sok űrlapot tölt ki a neten. QuickJava az egyszerű ki/bekapcsoláshoz Meg a Noscript az extravédelemért, csak óvatosan használni mert sok mindent megállít ám :-), amire nem számít az ember azt is. Aki meg nem szeretne egy linkre kattintani és csak egy gyors előnézetet akar, annak tökéletes a Cooliris Previews. A FF pimpeléshez aranyos még a Splash nevű kiterjesztés és a Speed Dial is, meg a TabScope is. Én a Tab Mix Plus-ra és Tab Effectre várok még. Remélem hasznosak lesznek nektek is ezek!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Ha unod a MÁV-ot, egy alternatíva: www.oszkar.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val