- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
válasz
robotjatek #6 üzenetére
Persze, ebben mind igazad van. Telefonon kifejezetten jó is lehet.
Én úgy tudnám elképzelni a Windows fejlesztését, hogy amit lehet azt még jobban optimalizálok a gépigények csökkentése és az alkalmazások gyorsítása érdekében. Persze nem felejtem el, itt is történtek ilyenek nem is kicsit, de pl a metro felület bizonyos szemszögből jó ahogy írtad, de szerintem nagyrészt tök felesleges asztali PC-re, amivel nincs is gond, de legalább kérdezne rá hogy kell-e vagy sem.
Végülis gondot nem fogok csinálni belőle, ha a Microsoft ebben látja a jövőt, akkor majd hozzászokunk, mert más nem fog Windows-t készíteni, és ha számukra ez jelenti a jövőt akkor hajrá.
-
putti
aktív tag
Én már csak abban reménykedem, hogy ha valamelyik programozáshoz értő elme aki megunja a metro felületet és eldurran az agya szépen feltöri és csinál valami patchet a metro felület kiiktatására. De mivel gondolom ez nem ilyen egyszerű, nem fog megvalósulni. Szokták mondani : a lepényhal megy előre, a reményhal meg utoljára.
-
putti
aktív tag
Én is kipróbáltam. Telefonokra érintőképernyős kijelzőkre, stb tök jó, de valóban +1 vélemény arra, hogy asztali gépeknél nem kellene erőltetni ezt a visszataszító metro-szexuális jelenetet. Persze ki mit szeret.
Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés hogy ennyire nincs jövője a PC platformnak? Játékok terén is mindenki ezt taglalja. Már csak azért is merült fel bennem a kérdés, mert ha racionálisan gondolkozom, feltételezem azért előtte felmérték a célközönség igényeit, de lehet mégsem. Ez a metro felület valóban nem rossz, sőt érintőképernyőre tökéletesen is jó, de asztalra mondjuk lehetett volna az eddigi megszokott kialakítás, vagy legalább egy opció amivel a metro-t inaktiválni lehet. Én pl. el tudtam volna képzelni olyat is hogy lenne windows 8 munkára és játékra kihegyezve. ( csak valami példa : Windows 8 for Server Windows 8 for Work, Windows 8 for Game, és a metro felülettel Windows 8 Tablet vagy akármi) . De ez csak az én elképzelésem. Én látok benne valamit, de valószínű a mostani oprendszerből kiindulva egyáltalán nem ezeket igénylik az emberek, ami persze nem baj mert ugye mindenki másképp látja a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest