Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
A Tab Mix Plus-ban van ilyen opció, bár ott egyesével kell beállítani a lapkon a frissítés idejét. Legalább is én még csak ezt használtam. Ha ezt nem használod, akkor a ReloadEvery-t próbáld ki, az biztosan frissít minden lapon. Ha fent van a Tab Mix Plus, akkor a ReloadEvery nem műkdik, összeakadnak.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
mr.saint
tag
Sziasztok! megtudná valaki mondani annak a pluginak a nevét ami magátol frissiti pl a forumokat! Ne az f5-tel csináljam? Elöre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz Winner_hun #45 üzenetére
Igyekszem szabvány szerint írni az oldalakat ,de nem mindig sikerül.
...utóbbi projektemnél jópárszor kiakadtam IE-re is amiért felfoghatatlan dolgokat produkált (nemtudom már milyen böngészővel linux alatt pedig jó volt haver állitása szerint.) szóval most tuti ,ha lesz időm megtanulom v.melyik frisebb html szabványt aztán már csak jólesz.
Eyébként ezekszerint DW is használhatja az IE sajátos szabványát vagy csak simán nem működik a clean up XY HTML funkció mivel ez eredetileg arra szolgálna ,hogy kiveszi a szabvány szerint felesleges kódot illetve kiegészíti a hiányzót ezáltal csökkentve a sokat szídott anomáliákat.
...tényleg az lenne már jó ,ha minden böngésző egy egységes szabványt használna...aztán kiegészítő funkciókkal birkóznának inkább ami a userek javát szolgálja.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Winner_hun #33 üzenetére
Persze. Különben nem szólnék hozzá.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Winner_hun
titán
válasz #57018880 #28 üzenetére
Azt hiszem, a ma megjelent írásban - To explore or not to explore - megvan a válasz hogy IE alatt miért jó a többi alatt meg miért nem:
Egy sor, saját, közel sem szabványos kódot és lehetőséget vezettek be, ami csak az IE-ben működik. Hogy miért baj ez? Ki fogja ezeket használni, mikor egy weboldalt általában csak egyféleképpen lehet megírni, és a cél az, hogy minden böngészőben működjön, tehát nem fogja senki sem az IE saját szabványai szerint írni az oldalát, mert akkor csak ott működne. Még akkor sem, ha a felhasználók 90%-a azt használja.
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #43 üzenetére
hát nézz szét az oldalon, ahonnan azt linkeltem
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz Winner_hun #35 üzenetére
Nem sokban jobb, csak kevesebbszer fagy. Az összes másik böngészőn állandóan lefagynak az ilyen oldalak, bővebben: [link].
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Winner_hun
titán
válasz philoxenia #38 üzenetére
Gondban vagyok mert erre a szituációra nincs szmájlim. Majd lesz. Addig is leesett.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #37 üzenetére
Zenés videók többségében, komolyzenei böngészővel.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Winner_hun
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
JetiRulez
őstag
válasz Winner_hun #33 üzenetére
Többségében Firefox-ot, YouTubehoz Operát, GPortálhoz meg VisualChathez Explorert.
Az időjárás jelentés meg ForecastFox.Ja sorry. Nem is vettem észre, hogy nem tőlem kérdezted.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Én csak az időjárás jelentést használom, bár az se mindíg olyan pontos.
-
nagyúr
Számomra csupa haszontalan kiterjesztés, nem sok értelmüket látom. De a cikk jó.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
ronaldo
őstag
válasz Winner_hun #22 üzenetére
Hm. Nekem szokott néha három képet kidobni. Lehet, hogy valami beállítás amit ki lehet kapcsolni. Ami nem kizárt, mert még egy hetes sincs az oprendszer, vatta új minden.
-
törölt tag
válasz Winner_hun #27 üzenetére
Énis kénytelen vagyok használni az FF-t mert amit kreálok és IE-ben jó az nem jó FF-ben...persze ,ha pro lennék valsz eleve úgy írnám tudatában annak mit lehet és mit nem ,hogy jólegyen FF-en is...de én pl DW-t használok és annak segítő funkcióit is amivel gyorsabban tudom megírni a forráskódot (kiegészités..stb) ,de mikor elkészül...mégegyszer át kell írnom ,h FF-ben is rendbejöjjön....számomra jelenleg az FF egy kényszer mert tudom ,h nagyon népszerű böngésző és szeretném ,ha az oldalaim nem hulladékként jelennének meg.
Általában egyszerűbb oldalak elkészítésére van időm ...éppen ezért szivás,hogy még külön böngészőre opzimalizálással kell elcseszni ami mondjuk mehetne egyéb kódok megirására vagy grafikára. -
Winner_hun
titán
válasz #57018880 #26 üzenetére
De szerinem sokkal több a felesleges plugin mint a hasznos...ami hasznos annak meg sztem alapnak kéne lennie...
Kinek mi a felesleges és kinek mi a hasznos. A webfejlesztős dolgok nekem pl teljesen feleslegesen, mivel nem érdekel az a téma.
Ezt olvastad?
-
törölt tag
válasz Winner_hun #25 üzenetére
Hmm, hát ez érdekes, pont fordított tapasztalataim vannak...énis ráálltam a html szabványszerű használatára mégis rengetegszer előfordul ,hogy ami IE-ben tökéletesen jó az FF-ben szr. leginkább a táblázatoknál jelentkezik a probléma meg sok "fölösleges" IE-ben default cuccot meg kell állandóan adni mint "border=0" stb
A baj az ,hogy nem készen kapom, ha van vmi értelmes funkció amit sokan használnak azt bele kéne implementálni persze akkor lehet ,hogy 500mb lenne az FF. De szerinem sokkal több a felesleges plugin mint a hasznos...ami hasznos annak meg sztem alapnak kéne lennie...
Ez jobbára vélemény + rövid használati idő utáni tapasztalat , ne kelljen bizonygatnom semmit nem az a célom ,h bárkit lebeszéljek a használatáról csupán a véleményemet elmondtam...énis használom amég megnézem mit kell csinálnom az oldalammal ,hogy ott is jól nézzen ki.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
FF-t nemszeretem...2 okból :
1. külön kell pluginokat telepíteni,hogy egyáltalán normálisan működjön.
2. Amikor weboldalt készítek mindig külön kell FF-re optimalizálni mert ami jó FF-ben az ált IE-ben is jól müködik...(persze vannak kivételek oda vissza ,de a személyes tapasztalamtom ez)
Ami IE-ben tökéletesen jó az FF-ben általában szét van esve , egy rakás hulladék ...
//Rengeteg profik által készített sablon is sokszor szét van esve FF-ben , ezt direkt kipróbáltam anno...nemtudom azóta biztos van megint plugin... //
Ergo IE sokkal toleránsabb...
utólag kell általában 1-2oldalas forráskódokból kiszedni ami nem tetszik FF-nek...ami baromira időigényes...[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz Winner_hun #20 üzenetére
Nem mindegy mire keresel. Keress mondjuk "pda" szóra. Mert nekem se mindig jelennek meg képtalálatok csak ha olyanra keresek amihez sok van (illetve nem tudom mi alapján válogat és dönt a google)
-
Winner_hun
titán
Próbáltam megcsinálni amit írtál, ha jól fogtam fel akkor nem sikerült azt a hibát előhoznom.
Ha nem értettem félre, akkor: rákerestél valamire, a gugli betesz 3 képtalálatot is, az került neked alulra a
Goooooooooogle felirat fölé? Nekem az a három kép meg se jelenik.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ronaldo
őstag
A googlepediánál azt vettem észre, hogy ha sikeres a keresés wikin, akkor a google képtalálatok (3 minta) legalulra kerül, az oldalléptető fölé közvetlenül. Más is tapasztalta ezt? Engem zavar.
-
mv
aktív tag
Az egyik kedvencem: Tab Effect: [link] ,érdekes, látványos.
BUÉK!
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
bambano
titán
válasz Winner_hun #14 üzenetére
Ez saját adatbázissal is megy vagy csak náluk tárolhatom?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Winner_hun
titán
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Épp tegnap este nyálaztam végig az előző kettőt,meg is hizott rendesen a Firefox inditási időm Tán még azért elbirja a konfig
Grat akkor ezúton is az előzőekhez,és ez is jó lett
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
bambano
titán
Olyan ff plugint tud nekem ajánlani valaki, amivel a bookmarkokat adatbázisba teszi az ff? Sok, különböző gépen szoktam dolgozni és jó lenne, ha közös bookmarkjaim lennének.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
JóGéza
aktív tag
válasz Winner_hun #1 üzenetére
Szia!
Jó cikked.
Az Eszközök\beállítások\haladó\általános\böngészésnél van az automatikus görgetés. Szerintem ez a megoldás a problémádra.[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #5 üzenetére
És ha valami semleges funkciót állítasz be? Pl.: alt, shift, printscreen..
mod: nemjó, nálam se működik
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Winner_hun #5 üzenetére
febe-t nem hasznalod?Hasonlo biztonsagi masolatkeszito mint neked van,csak ez mindent kiment,a kiterjesztesektol a jelszokig mindent.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #1 üzenetére
Az nem FF, hanem egér beáállítás. Ha én AutoScroll helyett a None-t állítom be, akkor nem jön be a görgető. És ez így van jól
mod: öröm lehet a win reinstall
[ Szerkesztve ]
-
-Atis-
tag
és mennyi lassul be/válik instabillá a firefox ennyi extension telepítésének hatására? ezek egymással mennyire "kompatibilisek"?
-
Winner_hun
titán
Itt van a harmadik adag, lehet telepíteni
ps: ha valaki meg tudná mondani, hogy ha lenyomom a középső egérgombot, akkor az automata görgetős izé ne jöjjön be, annak nagyon tudnék örülni, mert a Snap Links használatát néha megnehezíti. A többi egérgombra nem igen tudom kitenni a kiterjesztést mivel más kiegészítők vannak hozzárendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest