Új hozzászólás Aktív témák

• FireFox1996

őstag

válasz Steady74 #80 üzenetére

1. Köszönöm, hogy részt vehettem az eseményen.
    2. Képek (csak amik nálam vannak): [link]

Szerintem a halaknak volt kedvük enni, ahogy bedobtam, már rá is ment egy kisebb hal, aztán lejött a horogról. Nekem nem votl szerencsém a ponytokkal, így kb délig csak fényképeztem, élveztem a napsütést, és kortyorgattam a fincsi sörömet :) (addig 1 kisebb kárászt, meg kis harit sikerült a partra keríteni)
    Közben Steady74 kolléga meg folyamatosan szedte ki a pontyokat, volt olyan, hogy 10-15 percenként jött neki (a képeken lehet látni az időpontokat) :R
    Aztán váltottam taktikát: egy úszóval oda költöztem, ahová Steady74 dobott. Ezen a képen a jobb alsó sarokban látszik egy bókor. Ide mellé költöztem.
    Gyakorlatilag Steady74-vel kb majdnem azonos területre dobtuk, volt, hogy fél m-re van az úszóm a szerelékétől, de általában 2m távolságban vannak, a parttól is kb 2-3m-re vannak. Én csonti/gilliszta/kukoricával csaliztam, néha megdobtam oda pár gombócot (vmi Timár pontyos mix + vanilliás + sajtossal keverve + kemény kukorica + vmi mag).
    De így is csak kárászokat tudtam kiszedni, annyira intenzíven csipegették a csalimat, hogy néha nem is volt kedvem bevágni, remélem, hogy jön egy nagyobb ponty... Egyszer vmi nagyon elhúzta az úszomat, bevágás után egy pontynak a pikkelyét találtam a horgon, kb 2cm-s volt :Y
    A végén kértem Steady74-től egy gumi kukoricát, így is nagyon rámentek a kárászok, de csak ők :W De legalább nem kell csalit cserélnem :)
    16h körül jött egy csúny felhő, így hamar összepakoltunk, és elhúztunk onna, haza felé úton meg meg is kaptuk a felhőszakadást :D

A lényeg: jó volt, élveztem, de még jobban ha 1-2 pontyot fogtam volna sok kárász helyett.
    Tervben felhozták a fiúk a Tereskei tavat a legközelebbi éjszakás alkalomra, én szívesen mennék :)
    Még1x köszönöm fiúk! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés