- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
1. Köszönöm, hogy részt vehettem az eseményen.
2. Képek (csak amik nálam vannak): [link]Szerintem a halaknak volt kedvük enni, ahogy bedobtam, már rá is ment egy kisebb hal, aztán lejött a horogról. Nekem nem votl szerencsém a ponytokkal, így kb délig csak fényképeztem, élveztem a napsütést, és kortyorgattam a fincsi sörömet
(addig 1 kisebb kárászt, meg kis harit sikerült a partra keríteni)
Közben Steady74 kolléga meg folyamatosan szedte ki a pontyokat, volt olyan, hogy 10-15 percenként jött neki (a képeken lehet látni az időpontokat)
Aztán váltottam taktikát: egy úszóval oda költöztem, ahová Steady74 dobott. Ezen a képen a jobb alsó sarokban látszik egy bókor. Ide mellé költöztem.
Gyakorlatilag Steady74-vel kb majdnem azonos területre dobtuk, volt, hogy fél m-re van az úszóm a szerelékétől, de általában 2m távolságban vannak, a parttól is kb 2-3m-re vannak. Én csonti/gilliszta/kukoricával csaliztam, néha megdobtam oda pár gombócot (vmi Timár pontyos mix + vanilliás + sajtossal keverve + kemény kukorica + vmi mag).
De így is csak kárászokat tudtam kiszedni, annyira intenzíven csipegették a csalimat, hogy néha nem is volt kedvem bevágni, remélem, hogy jön egy nagyobb ponty... Egyszer vmi nagyon elhúzta az úszomat, bevágás után egy pontynak a pikkelyét találtam a horgon, kb 2cm-s volt
A végén kértem Steady74-től egy gumi kukoricát, így is nagyon rámentek a kárászok, de csak őkDe legalább nem kell csalit cserélnem
16h körül jött egy csúny felhő, így hamar összepakoltunk, és elhúztunk onna, haza felé úton meg meg is kaptuk a felhőszakadástA lényeg: jó volt, élveztem, de még jobban ha 1-2 pontyot fogtam volna sok kárász helyett.
Tervben felhozták a fiúk a Tereskei tavat a legközelebbi éjszakás alkalomra, én szívesen mennék
Még1x köszönöm fiúk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest