- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #159 üzenetére
Koszi a kepeket, gyogyulj minel hamarabb!
-
FireFox1996
őstag
Itt pár kép a Tereskei éjszakázásról: [link]
Nagy élmény votl fiúk! Köszönöm!
Nem tudom mi történt, de mára egész testem fáj, mintha vmi nehéz fizikai munkát végeztem hétvégénTegnap estére meg 2 szemem nagyon piros, és genyes volt, mára már jobbak (lehet, hogy vmi van a vízben, mert damilról 1-2 csepp belement a szemembe kitekerés közben.
-
FireFox1996
őstag
nekem már van 1 hálózsákom, de ha aludnék, akkor max éjféltől kb 4h-ig, mert 4kor már világosodik...
Nem rég kaptam egy 15 éve skót whisky-t, csak nagy az üvege, még gondolkodom, hogy hogyan vigyem magammal (ha belefér a kocsidba akkor az üvegét, hanem, akkor átöntök egy kisebb vmi üvegbe, és úgy viszem... -
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #152 üzenetére
Készülődök én is, tegnap csak 4et fordultam h legyen hely a csomitartóban....faszomé van ugye ott egy szett gumi (nem óvszer
). A rántotthúst kell megcsinálnom h ne csak szecsó legyen.
Már az autóshűtőláda is áram alatt, hűl.
Ma se a munkáról fog szólni a nap.
f4 körül érek Danihoz, szerintem Zsolához a n5 a közelebbi mint a 4.
Mit hozzak gyermekeim: mézes barack vs mézes körte vs mézes meggy
Kib*szott dilemma. -
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #151 üzenetére
nálam a horgász cuccok is készen vanak a bevetésre, csak várom a futárt, hogy kihozza egy strand sátort + napernyőt. De úgy néz ki, ma kevés az esély, hogy megkapom
(pedig hétfőn megrendeltem őket, és 2-4 munkapnap szállítást írtak)
Már csak a kaját + alkoholt kell becsomagolni, és teljes kész! -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #150 üzenetére
Hát akkor ha szerencsénk lesz száraz bőrre megússzuk.
Nálam botok felszerelve, zsinórok felcsévélve, etetőanyag+minden egyéb cucc előkészítve, egyedül a ruha meg a kaja marad holnapra. 4kor tali
-
FireFox1996
őstag
itt, se a XI-ben, se a XXI-ben sem esik, kellemes a levegő
Pünkösdkor is leszakadt az ég, nah, akkor mi is voltunk kint a kis Dunán a haverommal, és akkor jöttek a kapások, rohangáltunk esőben a kapások után, de megérte, mert akkor pontyot is fogtunk, nerm csak a keszegeket -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #144 üzenetére
Akkor viszem a fecskémet.
Menjünkmáááááááár!
-
FireFox1996
őstag
Q***ra várom már a holnapit
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #142 üzenetére
Bikinit vigyek vagy egyreszest?
-
zolynet
veterán
válasz
Steady74 #137 üzenetére
Annyi lámpa lesz, mintha egy stadiont akarnánk kivilágítani.
Zsola is beszerzett egy nagyon komoly kis lámpát, na annak a fényére kíváncsi leszek.
ET camping lámpa 16 ledes, tölthető, távirányítósMűanyag poharakat ne felejtsük inkább otthon!
Meg a kocka sört .... illetve most lehet kell szák is, hogy mehessen bele a dobozos sör. -
zolynet
veterán
Most ugrottam ki az új fejlámpámért.
Most már fogok látni.
(edigital 4k) -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #132 üzenetére
10+ a cel, az iden meg nem sikerult, ehhez szereztem be az uj kedvenceket
-
Steady74
addikt
Nos, akkor mik a bázis időpontok? 4kor tali Zsoláéknál?
2 új feederrel készülök, rettegjenek a halak
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #129 üzenetére
Szívesen, ahogy megbeszéltük 400é a neveden van.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #127 üzenetére
Kell egy ilyen és le van a gond!
toyota kisbuszAlvás, sima ügy:
-
zolynet
veterán
válasz
Steady74 #122 üzenetére
Ha olyan lesz mint az elmúlt években, mikor 60fok van és reggel volt az utolsó kapás, 15körül már a csomagoláson jár az eszünk, janem, már 13kor.
Ugyanis nincs értelme ott párologni, hacsak nem úszunk is a tóban, de eddig mi még nem tettük.
Próbálok péntekre egy hómofiszt kérni és akkor 15kor indulnék Daniért, úgy biztos 16re odaérnénk de ha nem akkor fél5re, még az is bőven jó.
Pálesz, sör, vizipipa be lesz készítve.....kaját sem kéne itthon hagyni. -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #121 üzenetére
másnap 6ig szól a jegy. a kevés alvás miatt én mondjuk egy korábbi távozást javasolnék. Neked meddig lenne jó? ZolyÚr?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #119 üzenetére
szerintem 4kor találkozás Zsoláéknál, Zoly megy érted előtte, onnan meg együtt. Ha jön egy másik ph-s srác, akkor lehet 3 autósra dagad a bagázs
-
FireFox1996
őstag
hogy van most pontosan? ki kivel? mettől meddig pecázzunk?
-
Steady74
addikt
Zsolának is felajánlottam annak idején: ha nem készül el az orsód esetleg, a két nagy Shimit oda tudom adni a peca erejéig, valószínűleg nem szerelem fel őket, vagy max csak az egyiket, még nem tudom.
Ja-ja, hidegre kell készülni, azért amikor a párásság jön, azért eléggé át tud fázni az ember...
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #115 üzenetére
Én kitartok a párom mellett, mindig együtt romatikázunk a pavilonban.
Amúgy hálózsák, dupla mackónadrág, dupla zokni, nagyon sok meleg holmi kell, eszméletlen az éjszaka, a szemhéjad fázik!!!
Ma adtam le az orsókat egy kis javításra.
Ha az okuma nem gyógyul meg akkor valszeg vennem kell majd egy olyat mint ami Szilinek van.
Illetve az első orsómat is elviszem, ami egy silstar fx35, ~20éves damil van rajta. (asszem lecserélem)
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #114 üzenetére
Én is vettem egy 6-os és egy 8-as Owner csomagot (kisebb mint eddig, amit szoktam használni
) Elég jónak tűnik, a múlt hétvégén már megvolt a teszt: egy 2 kg-s dunai ponty, meg pár kárász (1.5kgs volt a legnagyobb köztük )
az alvásról mit kell tudni? mindenki hozza hálózsákot, lepedőt, takarót?!
alszunk is, vagy végig bulizzuk az éjszakát?! -
Steady74
addikt
12-13-at célozzuk meg.
-
forras2
őstag
5-6 nekem nem jó, az biztos.
12-13 az már szimpatikusabbBár arra sem tudok még biztosat jelenleg.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #105 üzenetére
Email-be írta h az is jó neki, sőt ha arra a napra esik akkor a 12-és hétvégén nevez a garden lake éjszakai versenyre. Nyitott könyv az élete.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #103 üzenetére
nem, azt gondolom jót írtam ..... miért neked nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Viccrovat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest