- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!Bocsi,hogy most válaszolok,igazad van csak 120GB.Úgy csináltam,hogy a pata volt a rendszer adat winyót ami satás volt azt is klónoztam mert össze volt adatilag drótozva a rendszer lemezel.De utána nem akart el indulni még ha csökkentett módban próbáltam sem.Utána próbáltam parancssoros javaslást is nem ment.Ez után újra bebootoltam a programmal volt egy olyan opció,hogy boot javítás.Az helyre rakta a rendszert.Fasza kis programnak tartom
.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy régi gép,2db hdd van rajta.A rendszer egy 1200GB és patás ezen van a win7 a másik pedig 160GB és sata azon megadatok vannak.Most szeretném a Macrium Reflect programmal egy 500GB sata hdd átklónozni a két lemezt.Menni fog evvel a programmal ha igen mire érdes figyelnem? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G40 notebook és a szokásos előtelepiette windows 8.1 ami már frissítve van a 10-re eszt szeretném lementeni és felrakni win7,de előtte azért készítenék egy mentést a win10-röl.Most jönnek a gondok van elsönek is a biost UEFI módban van ezt átállítottam legacy de van még egy másik gond a HDD GPT és van 5 partíció,módjuk ezek 250-1000MB terjednek plusz a rendszerpartíció.Ezt akartom lementeni de sehogy nem tudom mert a HDD létrehoztam még egy partíciót és oda menteném le a rendszert majd utána felhúznám a win7 de mindig hiba üzenettett a a mentés.Mi a gond?Vagy hogyan végezhetném el a mentést? -
qwertly
addikt
Nagy csalódás ez a program
mert próbáltam az itt leírtak szerint a merevlemezt klónozni de 90 perc után a rendszer partíciót nem csinálta meg.És csak gyötörte az eredetileg is sérült merevlemez.Így rá küldtem az acronis true image 2011 programot az szépen megcsinálta.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Adott egy régi gép azon egy mobilrackban vagy ide 250GB HD mullt kor már nem futott le a töredezés mentesítés meg állt egy szintnél és onnan nem akart tovább menni.Ezután a Paragon Backup & Recovery Free 2012 verziójával készíteni akartam egy mentést sajnos ez sem futott le.Ekkor feltettem a Hard Disk Sentinel és a rövid tesztnél már kiírta,hogy hibás az olvasó fej.
Na ekkor találtam meg ezt leírást felraktam a programot dolgozatot 90percet és elkészítette a mentést.De amikor kicseréltem a nem volt az új hdd meg a 4 partícióból 2 a rendszer és egy másik.Érdemes újra próbálkoznom de most már a cikkíró által elkészített boot cd-röl indítva a rendszert és úgy próbálkozni a winyó átmásolásra?Egyéb kérdésem,hogy mi van akkor ha nagyobb az új hdd mint a régi,ha újra próbálkozom le kell a cél hdd törölnöm.És evvel a programmal lehet csak partíciót is lementeni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo BevezetésNapjainkban az SSD meghajtók már természetes elemei hordozható- vagy asztali konfigurációnknak, folyamatosan...
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest