- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gege911
csendes tag
Hali
Még ha megengedtek még egy jó tanács:
Én úgy "tanultam" h mikor vmit fújással festünk le, a festékanyagnak kb 35-40 fokosnak kell lennie a jó porlasztás végett, főleg airbrush-nál.
Ezt ha flakonossal akarjátok megoldani akkor egy tál meleg vízbe belerakjátok a flakont, és mondjuk egy sima hőmérővel megnézitek a víz hőfokát ( ellenőrizétek mert forróvízbe feltud robbanni !!!!!!!!!!!!!!)Viszont ha ezt alkalmazzátok, többszörösen tartsátok be amit FID irt, nem szabad túl sok festéket felvinni elsőre, mert megfolyik
Türelem játék az egész, de utána egy nagyon szép felületet kaptok
UI: én mondjuk komolyabb festékeket vennék, mint a TESCO-sak
-
Takemoto
csendes tag
Szépen alakul!
és még egy a zeneválasztásért
fincsi liquid dnb
FRENK1988 Ha nem sürgős a festés, akkor én a helyedben várnék vele addig, amíg jobb idő nem lesz. Fújásnál a lakk képes arra, hogy a levegőben lévő párát megkösse és ahogy FID is mondta, összehúzza magát a nedvességtől, "narancsbőrös" lesz a felület. Elnézést, hogy bele**fázok
-
jakobinus Kofi
FRENK1988 Igen lehet festeni! ahol festettem nem volt max 3-8 fok a másik 2flakon bőven elég! és a nem látszó részeket pl gép alja nem is muszáj le festeni.
Csak arra figyelj még h a hidegből ne vidd melegbe!!! Mert lecsapódik a pára rá és pl a lakk összehúzta magát és lukacsos lett. kezdhettem előröl. -
jakobinus
tag
Odab@sz nagyon
-
Király!
Még a végén kedvet kapok a CM lefestésére belülről.
-
tucsok63
csendes tag
huh nekem nagyon tetszik ,főleg a színösszeállítás,lehet h nekem is megkéne látogatni a közeli bontót egy régi házért
a videóban lévő szám cimét megkaphatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest