- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takemoto
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Szuper lesz ha elkészül!
DVD-író mögé szerintem az oldallapból kihullott lemezekből (ahogy nézem elég nagyok) hajlítanék takaró lemezt és színre fújnám, mint a vázat...vagy olyan lenne mint a burkolat.
mod: Vagy mutter egyik fém tepsiét le kell nyúlni és adni az ártatlant, hogy fogalmad sincs merre lehet
-
- A kábeleket elrejted? Amennyire csak lehet.
- A HDD-t hova rakod? Még nem tudom
- A belseje színre lesz fújva, Igen! matt feketére.
- Mivel a táp előre került Oda megy egy kibelezett táp aminek meghagyom a 220as dugóját és majd forrasztok rá kábelt ami bele megy a tápba azon kivül a fölösleges részeket levágom és még ott lesz a pumpa is.
- Ha jól látom a DVD-író felfelé nyílik igen fölfelé fog nyílni és lesz mögötte valami de még nem találtam ki h mi. -
Takemoto
csendes tag
- A kábeleket elrejted?
- A HDD-t hova rakod?
- A belseje színre lesz fújva, vagy csiszolod és lakkozod azt is?
- Mivel a táp előre került, így maradt hátul egy nyílás, azzal mit csinálsz?
- Ha jól látom a DVD-író felfelé nyílik, oda mögé lesz valami rakva vagy simám be lehet majd látni a házba amikor lehúzod/kinyitod(nem tudom hogy működik) az előlapot?Sok apró kérdés, de olyan kíváncsi vagyok
Kritikusabb dolgokban nem kötelező válaszolni, mert így lelövöd a "poént", hogy milyen is lesz a ház véglegesen! -
Takemoto
csendes tag
Tetszik eddig!
. Főként az tetszik, hogy olyan "szálcsiszolt alu" hatása van. Lenne kérdésem, de valószínű, hogy a további írásokban megkapom rá a választ, szóval várom a következő írást!
-
Ez nagyon jónak tűnik.
Mondjuk túl sok újdonség nem volt, de jó volt egymás után látni a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest