- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Szeva!
Kösz a cikket(
), én csak most találtam rá.
Memória feszültséget Afterburner -el lehet babrálni, vagy ahhoz már a BIOS -ban kell kóvályogni?
Nekem csak jeges levegő áll rendelkezésemre, meddig érdemes/szabad menni a feszültséggel? Gondolom az 1.4v már nem túl egészséges.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Van esetleg valakinek valami infója arról, hogy hasonló bütyköléssel esetleg egy Asus HD 6870 DirectCU-t - nem referenciakártya - is működésre lehetne bírni overvoltage téren az Afterburner-ben?
Bármit bütyköltem eddig, se az AB, se a TriXX nem tudta állítani a feszültséget, egyedül az SD. Asus HD 5850-re már találtam hasonló fórumot a neten, csak még nem tudom, ugyanazt kell-e beírni a cfg-be. Még nem sikerült a chipet beazonosítanom.
Mint fentebb írtam, SmartDoctor-ral megy egyébként a feszültségemelés, de valahogy jobban megszoktam az AB-t. No meg kellemesen monitoroz, ami nem utolsó szempont.
Válaszokat előre is köszönöm.
Vigi
-
I
tag
Azt is leírhatná nekem valaki, hogyan kell beállítani az MSI AB-t, hogy a ventillátor úgy pörögjön, hogy max.70°C-ig melegedjen a GPU teljes terhelésen? (HD 5870)
-
troller
senior tag
Király, megnézem a 9800GT-m tud-e ilyet

-
HaZsolt
őstag
Nagyon jó cikk. Szerinted Sapphire 5830 CoD6 edition IC-je milyen? Menni fog vele?
-
Daczy
aktív tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hát neked is csak gratulálni tudok, ahol lehet, ott fikázod a fermit!Minden egyes topikban.... Csak így tovább

A cikk baromi jó, ha lenne Radim, biztos kipróbálnám .(De ha haveromnak lenne radija, azon szívesebben próbálnám ki
) -
ffodi
veterán
Látom nem sokakat érdekel a dolog.

-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Fasza lenne az a cím
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is várom az eredményeket, főleg olyan egyénektől akik vízzel, esetleg nitróval hűtenek.

-
Robi BALBOA
őstag
Nem jó a cím!
Így jobb lenne: Hogyan csináljunk egy Fermihez hasonló kazánt a hűvös kis 5800-as karinkból!
Várom az eredményeket!
(Lesz itt gariztatás az tuti
) -
ffodi
veterán
Témaindító hsz.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), én csak most találtam rá.
Memória feszültséget Afterburner -el lehet babrálni, vagy ahhoz már a BIOS -ban kell kóvályogni?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)