- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos valóban nagyon lehangoló, én január óta keresek munkát, gyakorlatilag bármit megcsinálnék, de még droidnak sem vesznek fel betanított munkára. (Északkelet-Magyarország) A munkaügyi nekem is megvolt, muszáj is volt bejelentkeznem, hiszen levelező tagozaton már nincs TB támogatásod különben. 2(!) db állásinterjún voltam január óta az egyik helyen dolgoztam is 2 napot, de hamar rájöttem, hogy nem vagyok jó kupec, így otthagytam. Rá pár héttel felszámolták a céget.
Néhány tárgyam van már csak a diplomáig, érettségi, ECDL, felsőfokú angol, szervizes és villanyszerelői tapasztalat, külföldi munkatapasztalat...semmi nem kell. Már belefáradtam, hogy görcsösen akarjak munkát, beadom mindig ha látok hirdetést, sőt magam is szoktam hirdetni, eddig sikertelenül. Hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem akarok belevágni mindjárt a közepébe elkezdeném az elejétől. Általános iskolában foghatnám a rossz társaságra vagy...
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Ford topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Politika
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest