- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A postolónak köszi a bejegyzést!
Pár napja keresem hol olvastam ezt, de nem találtam.. :/Arról van szó, h valahol olvastam ezt, és az ott kommentelők (egyébként úgy rémlik, itt a fórumon volt valamelyik Logoutos bejegyzésben), szóval az ott kommentelők nem ellenezték, így na mondom egye fene, kipróbálom, bár az efféle "optimalizációktól" általában óvakodok.
Szóval betettem a pipát, és 2-re állítottam.
Pedig ott volt a 4 is, mint opció, de mivel HT-es a procim, valamiért csak 2-t állítottam be, lévén csak 2 fizikai mag van.
Aztán el is felejtettem az egészet.
Egy ideje viszont észrevettem, h mintha lassabb lenne a gépem. :/
Nem minden feladatnál, csak ami amolyan "erőforrásigényesebb" lett volna.
Megnéztem a feladatkezelőt, és csak 2 mag látszott benne.Ehh... mondom, az a sz×r amit beállítottam, úgy látszik nem csak a boot-ra vonatkozik, hanem totál kikapcsolta a két "másik" magot.
Vissza meg persze már nem tudtam hol kell állítani.
Nagyjából két hétig ez volt, már a Win topicban akartam rákérdezni, h hol kell visszaállítani, csak hát egyáltalán azt sem tudtam mit kérdezzek..Úgyhogy még egyszer köszi a postolónak.
Ja, és sz×rt se ér, nekem legalábbis nem tűnt gyorsabbnak semmi (ilyen 1-2 másodpercekkel nem tudom mire megy az ember), amúgy is alvó módba rakom mindig, ahogy itt lejjebb is ajánlották.Még egyszer ezer köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest