Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákostoth
csendes tag
Kannás bor nagy favorit mifelénk

-
kmisi99
addikt
Még egy másik fórumon írták hogy haverja megvett két kannás bor tablettát majd belepusztult és amikor pár nap múlva felmutatták neki a tablettát sírva fakadt

-
Sweet Lou 6
addikt
igyál egy kis pálinkát (jófélét), az kitisztít

-
DEJVID
őstag
Meg is érdemled

-
Gergő_
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerintem abban sem szabad feltétlenül megbízni, a kistermelők egy kiemelkedő része is cukrozza, pancsolja a borát...

Ha valaki tényleg minőségi bort akar, akkor vesz magának 100-200 kiló szőlőt és saját maga pár év alatt megtanulja a hogyan-t. Ha nincs ereje akkor csak jó-nevű palackozottat vesz vagy borfesztiválon vásárol be.@Fecogame
ezt a kannás mérget valami kúrával méregtelenítsd ki magadból!
majdnem kúrvát írtam... -
válasz
szőröscica
üzenetére
Nálunk a "pincei" bor 300 Ft-ért megy literenként. Szerintem megéri, kannás helyett mindenképp.

-
darál0w
Jómunkásember
csövesek sztd miért ez isszák?
-
szőröscica
addikt
Termelőtől kell venni, alig drágább a szőlőből készült bor mint a teszkós kannás szarok. Nem is tudom, hogy mi visz rá emberek arra, hogy azt igyák.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
ehhez nem lehet hozzászólni - legalja feszt

-
Drenadar
veterán
amióta rájöttem erre a pia immunitásra (remélem nem múlik el soha) azóta keveset iszom és a minőségi piát keresem, elég egy kevés is

Pl legutóbb összejövetelen Pannonhalma apátság borpincészeténél ittam Infusio-t fogalmam sincs melyik évjárat volt de jó kellemes fűszeres volt

-
EczkE
veterán
Sört kell inni.
-
albert8
veterán
legalább tetszett?

-
mephi666
nagyúr
én ha formában vagyok, 2-3 üveg után sincs semmi bajom (fősuli alatt haverral 6üveg bort vettünk a teszkóban és kb 2-3 óra alatt megittuk... ha nem lett volna 02:00, -20fok és 6km-re a teszkó, visszamentünk volna még 6 üvegért)
most szombaton bedörgöltem 5 sört, 2-3 vodkát meg kb fél liter vörösbort, de semmi bajom nem volt... másnapos se lettem... viszont kannásból pár liter után máskor előjött másnaposan az öngyilkos hajlamom, annyira sz@rul voltam... (ott fogadtam meg, hogy csak normálisabb borokat iszok...)#7: lehet kapni időnként (mondjuk pennyben) valami "la fiesta vörösbor"-t, ami ilyenkor 200-250ft/7.5dl... ez aránylag már iható és beteg sem lettem tőle, mint a kannástól
kannást igyon, akinek 2 anyja van -
fordfairlane
veterán
Amúgy, 7 deci bortól hogyan lesz totál KO az ember?!
Próbáld ki, akár fél litertől is kidőlhetsz, ki tudja, mik vannak benne. Ritka szar egészségkárosítóak ezek a pancsolt borok, ilyeneket nem szabad venni. 600-700 Ft / 0.75L-től már vannak ihatóak, az ez alattiak többnyire ipari hulladékok, hacsak nem valami megbízható pincészettől vannak.
-
rt06
veterán
egyik forumtars mutatott egyszer olyan kanna bort, amire az alabbi volt irva:
minosegi asztali vorosbor
minoseget megorzi: 60 napiglehet nem pontosan ideztem, de a lenyeg gondolom atjon
-
sz4blya
tag
rég volt, szar volt, berugtam

-
danih
veterán
Nem jött be a tabi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most szombaton bedörgöltem 5 sört, 2-3 vodkát meg kb fél liter vörösbort, de semmi bajom nem volt... másnapos se lettem... viszont kannásból pár liter után máskor előjött másnaposan az öngyilkos hajlamom, annyira sz@rul voltam... (ott fogadtam meg, hogy csak normálisabb borokat iszok...)