Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Grafy12
aktív tag
Szevasztok!
Adott egy 256 GB-os pendrive ami 16 GB-os szerintem melyik programot ajánlanátok a "rendberakásához"?
Próbáltam 1-2-t eddig kevés sikerrel, most épp az SD-Formatter-t szemezem. Ha van ötletetek előre is köszönöm!
A kínai ipari hulladék adatai:
Description: [G:]USB háttértár(General UDisk)Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High SpeedUSB Device ID: VID = 048D PID = 1234
Device Revision: 0100
Manufacturer: General
Product Model: UDisk
Product Revision: 5.00 -
pokol ura
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 64GB-os occó kici pendrive, ami kb. 3 ezer Ft volt ( asszony vette )
Most ott tartok vele, h ha be van dugva a gépbe folyamatosan pirosan világít rajta a visszajelző led, + megfagyasztja a gépet. ismeretlen usb eddig látja, de az illesztőprogramot nem tudja leszedni. Linux sem látja. Ötletek? Vagy marad fióknehezék, vagy ajtókitámasztó, vagy nem tudom
-
kantaro
újonc
Sziasztok! Kiolvastattam az adatait a pendrivenak:
Description: [F:]USB háttértár(Flash USB Disk)Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High SpeedUSB Device ID: VID = 1221 PID = 3234
Device Revision: 0000
Manufacturer: Flash
Product Model: USB Disk
Product Revision: 2.F0Chip Vendor: micov(???)
Chip Part-Number: MXT8208Az iFlash orosz oldalon találtam a flash azonosító adatbázisban hozzá tartozó bejegyzést, de itt elakadtam.
Nem tudom mit vagy honnan kell letöltenem. Köszönöm. -
Vadmacs85
csendes tag
Sziasztok!! A segítségetekre lenne szükségem!
Volna egy 64 gb-os pendrive-om, ami valójában csak 16 gb. Hogy, s miként tudom megcsinálni, hogy a gép is csak 16-ot lásson? Mert rálehet másolni a 64-et,de a java rész hibás.A valós méret 16. Több teszt szerint.Menteném a menthetőt, mielőtt kidobnám.
A cmd,list disk stb parancssoros megoldást próbáltam,de nem látja a gép a pendrive-ot.Az adatait kiolvastattam:
USB Device ID: VID=0000 PID=7777
Ha jól sejtem a 0-k nem túl jó számok ebben az esetben!?Valami más ötlet?
Előre is köszönöm!!!
-
Ciccuka
veterán
válasz
malnabokor #99 üzenetére
Chipsbank UMPTool vagy APTool lehet
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Nekem is szükségem lenne egy kis segítségre, ha még lehet:
Sajnos az orosz oldalon nem találtam semmit, ilyen infókat sikerült kinyernem:
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 100mAUSB Device ID: VID = 048D PID = 1234
Serial Number: _Device Vendor: General
Device Name: UDisk
Device Revision: 0100Manufacturer: General
Product Model: UDisk
Product Revision: 5.00Controller Vendor: SiliconGo [former Kingstor]
Controller Part-Number: p
Flash ID code: 70000500 - 4CE/Single Channel [MLC]Köszönöm szépen!
-
LámaZ
addikt
Ezzel mit lehet tenni?
Description: [F:]
USB háttértár (Generic Flash-Disk)Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High SpeedUSB Device ID:
VID = 1908
PID = 1320Device Revision: 0001
Manufacturer: Generic
Product Model: Flash-Disk
Product Revision: 1.09Chip Vendor: BW (??)
-
Tristis
őstag
Sziasztok! Amit javaslok kínai szar esetén, nézd meg a chipet ;-) Nekem chipsbank volt, ahhoz itt van pár progi
Sajnos nekem egyelőre így se jött össze, hogy ......na meg! Mindegy, paypalon pénz visszajött és kapja a negatívat a kis görény.
-
Puro
aktív tag
Na a cikk alapján én is megnézek egy 4 gigás igazi kínai pent, ez random megáll másolás közben
-
Csababá
tag
Sziasztok!
Belszaladtam ebbe . A chipgenius-szal eljutottam oda, hogy kiolvasta: USB Device ID: VID = 058F PID = 1234, Controller Vendor: Alcor Micro
Controller Part-Number: SC908AN-G/AU6989AN-G - F/W C95B Az ajánlott linken viszont fordítóval sem boldogultam, ahogy a flashboot-on sem. Segítséget szeretnék kérni bárkitől, aki szánna rám egy kis időt. Előre is köszönöm. -
draco31
veterán
Sikerült végre újraélesztenem a 4Gb-os pendrive-omat Ősszel nem ment, de most igen.
-
b23
csendes tag
Sziasztok! Remélem tud nekem valaki segíteni. Egy 32 gigás Philips pendriveom van, filmet néztünk vele a tvn, egyszer csak kiírta, hogy a pendrive eltávolításra került, és nem tudtam megnyitni már a tv-n se. Bedugom a laptopba, villan a led rajta, hallom a csatlakozás hangot, majd kb 2 perc múlva megjelenik a windows intézőben látom, hogy E meghajtó, de ha rákattintok, csak tölt és nem válaszol a windows intéző sem, így nem tudom leformázni. Az eszközkezelőben azt írja, hogy nem indul. Próbáltam ezt a HP USB toolt, de ha be van dugva a pendrive, akkor nem indul el a program, ha kiveszem és a program elindítása után dugom be, akkor nem válaszol. Kb. 2 percenként villog egy kicsit a led. Ha be van dugva a gépbe, akkor szinte minden programom lefagy, vírusellenőrzést se tudok végigfuttatni rajta.
-
Valahogy ez nekem nem jön össze. Rákerestem a megfelelő programra, de csak 8GB-os verziók vannak ( nekem 16GB-os kellene ). Tipp?
USB Device ID: VID = 0BDA PID = 0138
Egyébként egy eredeti 16GB-os Kingstonról van szó, csak a HDD Regenerator progival amikor akartam belőle bootolható pendrive-t csinálni, 2GB-os verziót csinált belőle.
-
gaben1117
senior tag
Platinet márkájú memóriakártyákról van valakinek bármilyen infója? Egy 32gb-os c6-osat vennék.
-
kerekfej
őstag
Formázni SDFormatter-el lehet Flash alapú eszközt, ez nem ír bele véletlenül a védett szektorba.
-
sztanozs
veterán
Tudom, hogy egy kicsit OFF, de:
Van egy 8 GB-os Verbatim microSD-m, tegnapig ment jól, ma viszont csak látja, írni nem hajlandó rá. Formatálni sem tudom... (egyszerűen elindul a format és nem csinál semmit)
Mivel próbálkozhatnék még? Ugyanabban az olvasóban egy 4 GB-os Kingston remekül működik. -
draco31
veterán
Én nem találom az enyimhez való programot
Egy 4 Gb-os Verbatime. -
djculture
félisten
Ja nagyon nehéz szerezni 2.5 ide vinyót, tele velük a net meg boltok is.
Amúgy a flash dolgok amit garancia nélkül nem vennék az tuti. Bármikor bedögőlhet még ha eredeti is azután ott áll az ember mint a hülye, hogy kivágott x ezret az ablakon. TLC van manapság az új termékekbe mind. -
MR_Joe
senior tag
Hát én próbálkoztam egy 32gigásként vásárolt microsdvel, de nem jutottam előrébb. Sajnos egy progi sem ismerte fel szerencsétlent. Most simán átparticionáltam, meglátjuk mit szól hozzá a teszt progi
-
viraga
tag
Ismerős 16 GB-os fake SD kártyával járta meg évekkel ezelőtt, majd elküldöm neki a cikket. 2 dolog nehezíti egyébként még a rutinos ebayer és számítástechnikában járatos ember dolgát (ismerősöm is ilyen). 1. vásárlás előtt megnézte az eladó értékeléseit. Huang fen eladott már 186 db-ot abból a fajta kártyából, és kapott mittomén 182 pozitív értékelést. Valószínűleg az első 5-10-? db eladott kártya nem is volt trükkös, jól működött. Aztán átállt a "hamis"-ra, esetleg tudtán kívül... Ő is vette valakitől, aki esetleg hozott egy újabb, még olcsóbb szállítmányt, Huang fen pedig örült. 2. nehezítés: sok birka, aki internetről vásárol, ha megérkezik a csomag és nincs széttörve az áru, már nyomja a pozitív feedback-et, kipróbálás nélkül. Aki "rutinosabb" az esetleg berakja kártyaolvasóba, kiírja h 16-32 stb GB, írni is lehet rá, na akkor minden rendben, mehet a pozitív. Ezt a két dolgot sajnos nem lehet kiszűrni.
Jómagam 8 gigás microSD-t vásároltam külföldről, direkt kerültem a gyanúsan olcsót, pont a fenti eset miatt. Eddig jól működik (kb 2 éve), és használható mind a 8 GB. Itthon lett volna akkor 5k, 3-ért megkaptam. 1-2 dolláros dolgokat sosem szabad megvenni ilyesmiből.
-
nuri
aktív tag
Hi,
Köszönet a cikkért!
Nekem nem fake pendrive okozta a bajt, hanem meghibásodás, ami miatt nem lehetett formázni se, mivel minden readonly-nak ismerte fel.
A fent említett módszert kipróbáltam, gondoltam rosszabb már úgyse lehet és most van plusz egy 32Gb pendriveom. -
Dr. Romano
veterán
Kösz az írást, valamennyire hasznát vettem.
Nekem is van ilyen fake driveom. Alapból 16 gigás a -volt- címke szerint, de mindig is gyanús volt hogy nem lehetett teljesen megtölteni (persze meg lehetett tölteni 10GB környékére, csak az adatok nagy része olvashatatlan volt) és csak FAT32-be lehetett formázni (ha épp lehetett).
Most kiderült hogy 4GB a valós kapacitása.
Sajnos egy programot sem tudtam működésre bírni, amelyek felismerték, azok 0,4% után mind elszálltak egy hibaüzenettel. -
kerekfej
őstag
válasz
Silentfrog #75 üzenetére
Nem mert, Nem vittem vissza.
-
San398
őstag
Én 8GB-os Sandisk SD kártyával jártam így! A poén ott volt hogy rá tudtam másolni látszólag 8GB adatot. Mutatta rendesen file kezelőben, hogy rajta van.A gondok akkor kezdődtek amikor le szerettem volna menteni róla, 2GB után olvasási hiba.Hasonló módszerrel sikerült a névleges kapacitásra(2GB) formázni, azóta is szépen megy MP3 lejátszóban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
törölt tag
Több pendrájvot is vettem az idők folyamán
(zsinórban KINGSTON), mindegyiket boltban, garanciával. Én mindent szakboltban vásárolok/vásároltam. Soha nem volt egy pendrájvval sem problémám, a mai napig bezárólag..Adnék a témához egy új szempontot.
Belegondoltam, mi is ment nekem tönkre idő előtt, PC. vonalon.
Egy Toshiba író/olvasó (kb. 6 hónap után), és egy KINGSTON SSD (kb. egy év után).
Kb. 40E. kár lett volna (bolti áron + a méreg..), de garanciába kicserélték mindkettőt újra (a garancia időszak újraindulásával).Úgy gondolom, továbbra is maradok ezen szokásom mellett, nekem inkább megéri a kissé drágább, de kontrollált vásárlás szakboltban, garanciával.
Kinek hogy... -
nyergess
tag
válasz
Skynet258 #45 üzenetére
Anno én meg márkás, garanciás 8 gigás pendrive-ot vettem idehaza. 1,5 évig gyors, teljes kapacitású volt, aztán egyszer csak meghalt belőle 6 giga... De az a maradék 2 giga is csak úgy működött, hogy feltoltam cuccokkal, utána már csak úgy tudtál rajta működni bármit is, ha előbb le-felcsatlakoztattad minden alkalommal. Ezzel szemben a HK-ból rendelt memóriakártyáim máig jól működnek, pedig azok se mostaniak már, s ugye itthoniak töredékébe kerültek. Mindenre lehet negatív és pozitív példákat hozni, a drága cucc még nem feltétlenül fogja azt jelenti, hogy jó is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm érdekes a cikk. Én eddig csak olyant hallottam hogy Mbit, és Megabyte között trükköztek. De érdemes ezentúl megnézni mit vesz az ember.
-
siti
őstag
Én egyszerűen rámásoltam 4Gb filmet és lejátszottam onnan. ha hamis 1-2Gb lett volna, akkor már nem is foglalkoznék a helyreállításával. Nekem csak az volt gyanús, hogy minden gép csak másodjára ismerte fel, de kapacitásra megvan.
-
-
sztanozs
veterán
Pendrive-ra gondolt - szerintem...
Mondjuk amit mi kaptunk, az gumiba öntött cucc volt, csak szétbarmolással lehetett volna a memóriachip-ig eljutni... -
-
kerekfej
őstag
Soha nem értettem, ha valaki fontos adatok tárolására vesz adatárolót az miért nem azzal kezdi, hogy leteszteli az utolsó bitig, hogy hibátlanul írható -e az összes cella.
H2testw 1.4-vel üres állapotban le kell tesztelni a teljes felületet FLASH alapú eszközöknél.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az ilyen méretű pendrive-ok esetén szerintem nem érdemes az olcsót keresni, mert hiába nagy, ha cserébe csiga-lassú írni és olvasni is. Nem érek vele sokat, ha amikor tele akarom írni, akkor kiírja, hogy még 12 óra 36 perc a hátralévő idő. Inkább legyen drága, de legyen használható és persze csak olyat, ami nem csak a gyártó szerint gyors.
-
Dilikutya
félisten
Filléres eszközöknél nem értem, minek kell átverést kockáztatva gyanúsan olcsón rendelni. Attól hogy nagyon olcsó, és Kínából jön, még lehet hamis
.
-
draco31
veterán
Én most egy eredeti Varbatime pendriveot próbálok újraéleszteni, de egyenlőre nem találom a hozzá való programot.
-
Ügyes
Mondjuk érdemes erre egy olyan windózt tartani valami öreg winyón, aminek nem baj, ha vírusos lesz...orosz oldalak nem a tisztaságukról híresek
Különben pl. Dealextreme -ről rendelve, az adathordozók nekem semmivel nem tűntek olcsóbbnak, mint itthon, tehát nem rendelek... de akor nem is baj...
Kínából-Koreából komoly/drága dolgokat inkább nem hozatok, tényleg csak ilyen műanyagcuccokat, mint objektívsapka, meg napellenzőAzt le tudják gyártani
-
LamerGyuri
senior tag
Hiánypótló, köszi!
Nekem is van itthon öcsémnek karácsonyra vett hamis 16GB-s Corsair Flash Voyager GT. Furcsa volt, hogy nincs a gyárilag zsugorban lezárt csomagban benne a nyakpánt, viszont a logók-feliratok "eredetinek tűntek", így aztán elsiklottam felette.
2db AVI-s film felmásolásáig adott életjeleket, aztán megzavarodott. Bármi rámásolható, csak a másolás befejezése után a fájl mérete 0 / azaz nulla / lesz
Hazahozva és egy bolti régebbi dobozzal összehasonlítva tűnt csak fel néhány egészen apró különbség, amit szerintem csak egy napi rutinnal rendelkező kereskedő szúrt volna ki. -
galocza
aktív tag
ilyen van, saját bőr, sajna. íme:
kb másfél éve vettem egy fkgépet (canon sx30) ebayen hongkongból. akkor azt hittem, milyen rutinos ebayer vagyok, túl vagy kéttucat vásárláson, legyen hozzá kártya is onnan, tajvanról 16gb sandisk ultra. itthoni árakat én meg se néztem, gondoltam kemény ebayer vagyok, annyi idő alatt meg megjön, mint a canon.
megjött. szépen lehetett is rá írni, tesztelgettem sebességet, oszt amikor elkészítettem első időváltós videómhoz az alapanyagot az új géppel/kártyával, nem tudtam leszedni a képeket.
mérges, formáz itt, formáz ott, még mérgesebb, újrapartícionálás itt, ott, még mindig nem lehet leszedni róla a matériát.
na irány az web, sandisk oldala a beírt számsor alapján felismeri eredetinek, de közben fórumokon (magán az ebay oldalán is) találtam infót a cikkben is leírt jelenségről - amiről én soha nem hallottam korábban (ezért is köszi a cikket, szemnyitogató lehet sok ember számára).
ügyes távolkeleti kezek (nem cak occóék, indiaiak is pl) meghülyítik a kártyát/pendrive-ot, minden a névleges kapacitást látja, írni is lehet rá annyit - csak épp olvasni nem. másik szimptóma: egyes helyeken belassul a kártya. az enyém amúgy 4gb-os volt.
elkezdtem írogatni a kereskedőnek, először finoman, aztán kevésbé finoman. sajna az időből kifutottam, paypal 45 ebay asszem 60 nap reklamációs időt ad, a hetek meg gyorsan elteltek. soha nem vádoltam meg őket azzal, hogy a kártya hamis (én tudtam, hogy az), csak annyit írtam, hogy hibás, de éreztettem, hogy tudom, vmi nem kóser.
végül fenyegetőztem pocsék értékelés adásával (amit már nem tudtam volna megtenni, abból az időből is kifutottam), s végül beadták a derekukat: saját kötségemen visszaküldtem, ők meg visszafizették az árát.
közben szétnéztem a hazai piacon: hasonló árban lehetett megvenni itthon is (ezért sem gyanakodtam, nem volt marha olcsó vagy ilyesmi), úgyhogy vettem egy ungarische sandisk cardot occóér.
fizettem 3000+ pénzt postára s gazdagabb lettem egy tapasztalattal, amire ugyan nem vagyok büszke, mégis terjesztem, tanuljanak mások az én hibámból.
az én tapasztalatom: drágább cuccot mernék ebayről rendelni (egy canon fkgépet pl nem hamisítanak, s nem is az sx30 volt az elsőm onnan) ha megéri a kockázatot (pl gari) az árkülönbség. meg olcsót is: ha nem volt sürgős, inkább rendeltem occóéktól, minthogy elmásszak a boltba: kábelek, kártyaolvasók, képernyővédő fólia, videk-vacak, ilyesmi, párdolláros dolgok, eddig minden ilyen működött.
dealextreme-n is rengeteg az ócskaság amúgy, igazából olyan mint egy gyűjtőáruház, érdemes olyat keresni, amiről van már pár (pozitív) felhasználói visszajelzés.
na ennyi a mese mára. -
draco31
veterán
válasz
Skynet258 #45 üzenetére
Telefonban használjuk őket én 1 hónapja, Ő pedig 3 hónapja. Majd idővel eldől, de azért remélem hogy bírni fogja.
De ha ki is purcan, akkor van itt a faluban egy rendes ember, aki megveszi jó pénzért a 16-os Kingstonokat, és 2000 körül adja el, majd akkor megkeresem őkelmét. -
Muki94
aktív tag
Múltkor Dealextreme-ről rendeltem egy ilyet, durván olcsó, 8GB cl4 1500Ft!
A mérete valós, sebessége is CL4, szóval ha szeretnétek nem átbaszós mennyiségeket, akkor ajánlom az oldalt.vett már valaki ilyet?
SZERK: bocsánat, kapaszkodjatok meg egy kicsit! LÁSS CSODÁT
-
Skynet258
veterán
Aztán lásd az én esetemet, bármikor meghalhat. Így mit bízna rá az ember? Mert mondjuk a DSLR gépembe jól jött volna, de ráfozótok/videózok mondjuk 15 gigát... és egyszer csak hopp, eltűnik minden. Na kábé ott kezded el a fejed a falba verni, és csakis hivatalos forrásból vásárolni.
Még akkor is, ha valamivel drágábbra jön ki a dolog.
-
draco31
veterán
Haverom és én is vettünk már ebay-en 16Gb-os microSD-t 2500Ft-ért, és valóban annyik, tele lehet őket rakni.
-
Skynet258
veterán
Nekem itt van a kezemben egy 32GB-os microSD. Anno nem hazudok, sikerült ráírnom olyan 20 GB adatot, tehát bírta. Aztán egyik napról a másikra megnyekkent, formázni sem lehet. Most játszogattam vele, azt írta fél órával ezelőtt, hogy 8MB-os. Mostanra meg azt írja pár program után, hogy 254 GB-os. Szóval tök jó.
Ugyanitt GB bővítést olcsón vállalok.
Kieg: persze működni nem működik, teljes zavar van az agyában csórinak.
-
HuMarc
veterán
válasz
Silentfrog #40 üzenetére
Én nem mondtam hogy én el is hiszem, hogy ez 256 gigás. Azt mondtam, hogy a fater annyinak vette meg. Fogalmam sincs, hogy valójában mennyi adat megy rá. Azt tudom, hogy szerzett valahonnan egy régi T21-es IBM Thinkpad-et és abban használja winchester helyett, mivel nagyon nehéz IDE-s winchestert kapni. És az biztos hogy működik, mivel láttam bebbotolni a pendrive-ról a xubuntut.
@Tikakukac (#41) Már párszor írtam, hogy a pendive-ot nem én vettem és nem én használtam, de ide írok majd egy komit ha kiderül, hogy mikor telik meg.
-
Tikakukac
titán
Épp erről szól a cikk, nem tudom elolvastad-e. Pontosan ezt a részt manipulálják, kezdj el rámásolni mondjuk 4 gigát. Ha felment még 4-et, és akkor már örülhetsz. Több tuti nem fog rámenni.
szerk.: Nem arról van szó, hogy nem működik. Mind működik. Itt a kapacitás a kérdés, mert ha vettetek ennyiből egy 4 gigás noname pencit, az kemény szívás.
szerk2.: okés, várjuk.
-
fondorlatos
aktív tag
Hát ezen nevettem egy egészségeset!
Köszi a cikket. -
Muki94
aktív tag
No, hardveraprón egy tag nagyon nyomja a félelmetesen olcsó penjeit/ memóriakártyáit..
2200Ft-ért 16gigás Verbatim micro pendrive? hm... -
törölt tag
válasz
Dark Archon #25 üzenetére
Ez azért túlzás (hogy ne azt írjam... nem igaz). A tudatlanság és a mohóság találkozása.
Már átlagosan informált PC user sem dől be a nagy számoknak. Nem árt az egészséges kételkedés. És némi informálódás, adott esetben. Kevesebb csalódás... -
HuMarc
veterán
válasz
Silentfrog #27 üzenetére
eBay.. Honnan máshonnan? 3000 HUF. Figyeljetek 3000 Forintért még akkor is megéri, ha csak 8 gigás.
-
HuMarc
veterán
Apám vett egy 256 gigásat 3000-ért. És tényleg 256 gigás.
-
A kárörvendőknek: bárki bármikor járhat így más témában, senki sem penge mindenben. De majd gondoljatok erre, mikor mondjuk átvág az autószerelő. Vagy akár a biztosító, a bank, pedig arról még papír is van. Vagy akár házvásárláskor az ügyvéd, az is kellemes lehet.
sonar: nem gyenge. Nem véletlenül rendelgetek eBay-ről is inkább UK-ból, mint Hongkong és társai.
feco72:
-
Tetszett a cikk, ismerőst sajnos már vertek át...
-
-
Reignman
aktív tag
Én itt a hardveraprón vettem egy korrekt tagtól egy 32 gigás Sandisk MicroSD-t, bontatlanul, ami teljesen úgy nézett ki, mint az eredeti. Lehet rá írni, csak leszedni róla nem a cuccokat, gép felismeri, formattálja, ahogy kell. Ötlet?
-
ZeroLimit
tag
400 GB-os pendrive az igen
több mint a gépemben lévő winyó
Jó leírás
-
RyanGiggs
őstag
Szóva... ötezeé vett egy 512Mb-os pendrájvot?!
Ezen nevetnem kell.
-
sztanozs
veterán
Nemrég kaptunk egy virusírtó cégtől 8GB-os repi pendriveokat, amiről kiderült, hogy igazából, csak 4GB-os.
Sajnos én leőtte rátoltam a BitLockert, mielőtt ez kiderült volna (simán felment rá, nem panaszkodott) - viszont a chip ennek hatására valahogy összekeverte a hamis és a valós címeket a memória-kiosztásban, így már kb 10 MB után volt hibás ellenőrzés a pendrive-on.Én egy 4GB-osnak is örültem volna, de így kuka lett a vége.
-
Silentfrog
veterán
A 400 gb-os pendrive-ot idehaza csak 54 ezres papirpénzel lehet megvenni!
-
sonar
addikt
válasz
Dark Archon #5 üzenetére
Rá van írva, hogy 400GB. Meg ha formázni akartad akkor is 400GB-t mutatott.
Csinálok róla képet és frissítem a cikket.
Google-ban találtam róla képet: [link] -
Calibra72
aktív tag
Én , és az ismerőseim 5-6 évvel ezelőtt rendeltünk Kínából mp4 lejátszókat, mert itt még nem nagyon lehetett kapni, ha igen, akkor horror áron. Az ismerőseim 8 gigás példányokat rendeltek, én pedig egy más fajta 4 gigás modellt.
Megjöttek a kütyük, mi pedig el is kezdtük felmásolni a kedvenc zenéinket a lejátszóra. Az volt a furcsa, hogy miután 2 Gb-nál tartott a másolás, hirtelen a sokszorosára ugrott az adatátvitel sebessége.
Mondanom sem kell, nem tudtam használni a lejátszót, mert valójában a 4 giga helyett csak 2 gigás volt. Az ismerőseim rosszabbul jártak, az ő 8 gigásuk pedig csak 1 giga volt valójában.
A megoldást ezen az oldalon találtuk meg, azóta tudtuk rendesen használni a lejátszókat
Egyik ismerősöm most vett 32 gigás SDHC kártyát valami 5 ezerért, kíváncsi leszek rá -
Dominó85
addikt
Nos az ismid tényleg egy kicsit balek volt. 400GB az mióta szabványos méret? Ráadásul Sony... 128, 256, 400???, 512 Lol... Amúgy a cikk nagyon korrekt. Havrrom gyanúsan olcsó microSD karit szeretne venni innen Ph-ról. Lehet az õ cucca lesz a kövi cikked alanya.
-
feco72
Modder
Kb. ilyen lehetett: [link]
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #5 üzenetére
mb, és mivel jöfejek, rápakoltak még egy keveset ingyen
-
kriszpontaz
veterán
Pedig létezik, a gugli azonnal kidobta.
-
Hiánypótló cikk.
-
Nem a kedves ismerősöd nézte el durván? Vagy rá van írva, hogy 400GB?
-
KraRe
aktív tag
Kici kínai óccó, jó! Mennyi? öccá. Számla van? akko ezekettőszáz.
-
Mr.Csizmás
titán
micsoda egzotikum, hmm hmm
jó cikk
-
400 GB pendrive. "Seems legit."
-
FRENK1988
veterán
mockosz kisz kinaiak...
Na de a cikk jó és köszönjük. Hiányzott egy ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha már bevásároltunk, akkor mentsük, ami menthető, avagy hogyan lesz 400GB-ból 512 MB?
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest