- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
takacsbotond #21 üzenetére
(Gyakorlatilag ezt írtam én is.)
A G2-es javaslatot köszi, tényleg nagyon jó telefon. Az asszonynak azt fogunk venni, tegnap délután döntötte-döntöttük el. Nekem amiatt nem felelne meg, mert szükségem van a nagyobb tárhelyre, az pedig microSD nélkül nem kivitelezhető (kicsit zavar a nem kivehető akksi is, bár gyakorlati szempontból nincs túl nagy jelentősége).
Amúgy nekem jobban tetszik a G3, bővíthető is, a kicsit nagyobb kijelzője netezéshez jól jön majd (gyakorlatilag pont akkora 5,5"-os kijelzővel, mint a mostani 5"-os telefonom...). Lehet, hogy majd programmal lebutíttatom a felbontást HD-ra (az ugyebár pixelhelyesen megtehető, 4 pixelből lesz 1), de ez majd a tapasztalatok függvényében fog eldőlni. Mindenesetre nem a közeljövőben fogok venni, már nem lesz rá pénz, mivel az asszony most kap majd egy G2-est egy Galaxy Y helyett (3,3", HVGA, 1 GHz single core Cortex-A5, 768 MB RAM, 4 GB ROM). Nem kis minőségi ugrás lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest