Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah nekem te vagy az ellentétem
Ekkora bar..., tévedést hogy a FarCry 2 nem lesz olyan jo mint az elödje...Szerintem a hatalmas szabadság(jobb engine, stb) már 1000x jobban cseng mint az elödje annak idején, ami csak grafban volt kiemelkedö, játék élményre még jo, de sztorira gyenge közepes.
Persze mindenkinek szive joga eldönteni mi jön be neki ill mi nem. De hogy a nagyközönségnek be fog jönni az FC2 az tuti. Ha ugy értetted hogy neked nem akkor szived joga, bár nem értelek. De sikernek siker lesz akár a D3.Ja és term nem sértésnek szántam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest