- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Ha feljebb olvastál volna énis emlitetetm hogy várom.
Amugy tényleg nem lesz idén ugynézki. Ha csak ugy jelenhetne meg hogy összecsapják akkor inkább ne is jöjjön idén. Én ráérek csak rendesen rakják össze(minimum bugs, kerek nem elnagyolt story stb).
Amugy énis kérdezhetném hogy Heavy raint nem várja senki? Bár az még messze van a kész állapottol. Egy régebbi topikban emlitettem még anno. Ott volt 1 ember aki még várta azt ennyi. -
ez_meg_emaz
őstag
Tévedtek... Volt rola hir hogy tervezik hogy talán megjelenik pcre is. Megkeresem mert nem fogjátok elhinni. Még havernak szoltam is msnen
hogy örüljön.Tessék csodálkozni...
Ittvan e:
"Érdekes hír látott napvilágot egy osztrák lap, a Der Standard interjúja nyomán, hiszen az ott nyilatkozó Yazunori Yamauchi elmondta, bár a Gran Turismo 5, és úgy egyáltalán a sorozat a Sony konzoljának kizárólagos ékköve, ám az exkluzív megjelenés után ez nem biztos, hogy így is marad. Yamauchi persze - nem meglepő módon - nem a Microsoft Xbox 360-ára célozgatott, hanem egy PC-s átiratra, amely szerint szinte biztos, hogy el fog készülni. Igaz még a Playstation 3-as kiadás se rendelkezik megjelenési dátummal, mivel egyelőre csak az ötös rész "bevezetője", a Gran Turismo 5 Prologue körül forog a világ." -
ez_meg_emaz
őstag
Nah nekem te vagy az ellentétem
Ekkora bar..., tévedést hogy a FarCry 2 nem lesz olyan jo mint az elödje...Szerintem a hatalmas szabadság(jobb engine, stb) már 1000x jobban cseng mint az elödje annak idején, ami csak grafban volt kiemelkedö, játék élményre még jo, de sztorira gyenge közepes.
Persze mindenkinek szive joga eldönteni mi jön be neki ill mi nem. De hogy a nagyközönségnek be fog jönni az FC2 az tuti. Ha ugy értetted hogy neked nem akkor szived joga, bár nem értelek. De sikernek siker lesz akár a D3.Ja és term nem sértésnek szántam...
-
ez_meg_emaz
őstag
Ugyanezeket várom énis csak más sorrendben. Jo kis összegzés. Jo az ízlésed,de legalábbis hasonlo az enyémhez
RTS-t egyet se várok. És kövezzetek meg de D3-at se várom mert a D2 se érdekelt soha. Biztos jo lesz, csak nem érdekel. Jopáran ugy rá vannak izgulva mint én a FarCry2-re.
Bár nemtom mikor jelenik meg nagy kedvenceim közt lesz még a Dead Space, Dead Island, meg majd ha megjelenik valamikor... Alan Wake és a very best: Heavy RainDe ezek még a jövö zenéi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest