Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja igen, és a maiban lesz kép is rólam (na nem lesz egy nagy élmény ám, lehet le is csökken majd felére az olvasótábor
), mert ma megkértem valakit, hogy fényképezzen le, amúgy jellemzően egyedül vagyok és a fényképezőgép másik oldalán tartózkodom, ezért nincs rólam fotó. 
-
Igen, folytatom tovább is, mert az alapötlet az az volt, hogy a családomnak csinálom a beszámolót, hogy ne kelljen mindenkinek egyesével elmesélnem meg végigmutogatnom a csillió képet, amikor hazajöttem.
Csak időközben olyan népes olvasótáborom lett, hogy egészen zavarban vagyok, meg nagyon jól is esik, ki gondolta volna, hogy érdekel olyanokat is, amit írok, akikk nem is ismernek?
Szóval ennyi embert már nem merek cserben hagyni.
És nagyon köszönöm a sok dicséretet és jó szót!Nem tudom, észrevettétek-e, de le vagyok maradva egy nappal a blogban, igyekszem magam holnap reggelre utolérni. :-) Szóval két bejegyzés várható, sok-sok képpel. Június 11-én megyek csak haza, addig még lesz miről írnom, remélem.

Szóval jönnek a folytatások.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Direct One (műholdas és online TV)
- LEGO klub
- Synology NAS
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mert ma megkértem valakit, hogy fényképezzen le, amúgy jellemzően egyedül vagyok és a fényképezőgép másik oldalán tartózkodom, ezért nincs rólam fotó.
Csak időközben olyan népes olvasótáborom lett, hogy egészen zavarban vagyok, meg nagyon jól is esik, ki gondolta volna, hogy érdekel olyanokat is, amit írok, akikk nem is ismernek?
Szóval ennyi embert már nem merek cserben hagyni.