- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja igen, és a maiban lesz kép is rólam (na nem lesz egy nagy élmény ám, lehet le is csökken majd felére az olvasótábor
), mert ma megkértem valakit, hogy fényképezzen le, amúgy jellemzően egyedül vagyok és a fényképezőgép másik oldalán tartózkodom, ezért nincs rólam fotó.
-
Igen, folytatom tovább is, mert az alapötlet az az volt, hogy a családomnak csinálom a beszámolót, hogy ne kelljen mindenkinek egyesével elmesélnem meg végigmutogatnom a csillió képet, amikor hazajöttem.
Csak időközben olyan népes olvasótáborom lett, hogy egészen zavarban vagyok, meg nagyon jól is esik, ki gondolta volna, hogy érdekel olyanokat is, amit írok, akikk nem is ismernek?
Szóval ennyi embert már nem merek cserben hagyni.
És nagyon köszönöm a sok dicséretet és jó szót!
Nem tudom, észrevettétek-e, de le vagyok maradva egy nappal a blogban, igyekszem magam holnap reggelre utolérni. :-) Szóval két bejegyzés várható, sok-sok képpel. Június 11-én megyek csak haza, addig még lesz miről írnom, remélem.
Szóval jönnek a folytatások.
-
Esetleg becsempészhetnél a következő írásodba egy téged ábrázoló fotót is...
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
A logoutos Computexes írásaid a 3. napig zsinórban olvastam el annyira tetszett, egész jól átjött mi van ott, főleg ezzel a sok képpelAz a vasút, mint ahogy előttem is írták valszeg mágnesvasút, más nem nagyon lehet (gondolom).
Egyébként ha vége a Computexnek és ugye még maradsz ott, a többi napról is írsz amit ott töltöttél? Mert örömmel olvasom!
-
negyedes
addikt
Magnes vasut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest