Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
Egy viszonylag kedvező árú választás, de minőségben a legjobbak között van egy ilyen pl. (a papírra értem a magas minőséget)
Persze a minőséggel nem arányosan nő az ár, hanem kis javulásért sokkal többet kell fizetni amint a luxustartományba érkezel (mindennel így van ez).
Pl. a szintén Hahnemühle bőr album (csak a tok) több mint 40 000 Ft, és meg kell venni bele a papírt ami szinten 35 ezer...
Hozzá a nyomtatás, munka vele, simán el tudom képzelni a 100 ezres végső árat.Én nem dolgozom ebben az esküvői iparban, de otthon nyomtatok (Canon Pro 100) és ebayről szoktam olcsón vadászni jobb papírokat. Érezni / látni lehet a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Avagy mit tegyünk, ha egy ismerős megkér minket az esküvőjének fotózására.
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest