- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Mekkora baromság már ez az egész? Mire jó az, hogy megy itt a fikázás a jó magyar ízlésre alakított pizzákra? Nagyon is jó az, amit itthon lehet kapni. Én szeretem, akár vékony, akár vastag tésztás, mindenféle ízesítéssel, mindenféle feltéttel, feltétlenül!
Valószínűleg azért nem lehet itthon "igazi" olasz pizzát kapni, mert a magyar közízlésnek nem felel meg. És ha nem felel meg, nem veszik, és ha nem veszik, bezár a bazár. Ennyire egyszerű ez. Persze elvileg lehetne olyan pizzéria, amiben lehet kapni igazi olasz pizzát, de ezek szerint nincs.
Van egy nagyon szomorú tapasztalatom a kereslet-kínálat eltéréséről: évekkel ezelőtt az Oktogon mellett volt egy nagyon jó pizzéria, a Szieszta, valamint ennek volt egy testvérüzlete a Vígszínháztól nem messze is. Nagyon finom, nagyon jó pizzákat készítettek, és bár nem volt olcsó (középkategória), mindig elégedettek voltunk a minőséggel.
Tavaly kerestem ezt a pizzériát, és nem találtam az Oktogonnál. Végül a másikat megtaláltam, és bementem pizzáért. Aztán a tulajjal beszélgetve kiderült, hogy azért zárt be az oktogoni, mert az emberek túl jó hely volt, nem mentek be az emberek, lecsökkent a forgalom (eleve az elmúlt 2-3 évben esett nagyon sok ágazatban a forgalom), és bezártak. Maradt a másik, régebbi üzlet, alacsonyabb árakkal, alacsonyabb minőséggel, de legalább megúszták, hogy bezárjanak.
Oda egy nagyon jó pizzéria... Sajnos!#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest